halsojobb.se

Vi söker en specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

Företag REMEO
Ort
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Vi söker en specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

Vill du vara med och göra skillnad för patienter som behöver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

Sök direkt utan CV

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan till camilla.bjerkensjo@remeoclinic.se – ange “REMEO IVAN SSK” i mailets rubrik. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information kontakta
Vårdchef: Camilla Bjerkensjö +46 (0)70 847 2270 camilla.bjerkensjo@remeoclinic.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet):
Per Carlmalm  tel 070-484 33 10, per.carlmalm@sll.se.

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dina arbetsuppgifter 

Som specialistsjuksköterska inom intensivvård/anestesi är du högsta medicinska kompetens på plats under jourtid, i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO klinik.

Vården är teambaserad och som specialistsjuksköterska vid REMEO Stockholm ingår du i ett vårdteam tillsammans med undersköterskor, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivnings-planering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Enheten har för närvarande 10 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi med minst 3 års erfarenhet.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, noggrann och trygg i din kompetens där du sätter patientens behov i fokus. Rollen ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet där du visar en god förmåga till att stödja och undervisa dina kollegor.

Som specialistsjuksköterska hos REMEO är du högsta medicinska kompetens på kliniken under jourtid i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Naturligtvis har du alltid omedelbar tillgång till specialistkompetent läkare. Efter att ha arbetat en tid hos oss finns möjlighet att delta i en särskilt utformad fördjupningsutbildning för specialist-sjuksköterskor. Utöver det finns goda chanser till utökat ansvar och vidare utveckling.

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder ca 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Läs här om alla olika kompetenser inom teamet som samarbetar kring varje patient.

Nedan kan du anmäla ditt intresse för mer info om jobben hos oss. Då kontaktar vi dig per epost eller telefon.

Dela detta jobb

Vi söker en specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

REMEO