halsojobb.se

Vi söker en Sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård.

Företag REMEO
Ort
Kategorier
Utgår

2019-02-09

Ansök nu

Vi söker en Sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård.

Vill du vara med och göra skillnad för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen driver Linde Healthcare/AGA Gas AB sedan drygt fem år REMEO Stockholm. Det är en klinik för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering med ett vårdkoncept som överbygger gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelningen samt hemmet. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande hemlik miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård görs en vårdplan följt av rehabilitering med återgång till hemmet som slutgiltigt mål.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid REMEO Stockholm ingår du i ett vårdteam tillsammans med kompetenta undersköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov.  Enheten har plats för 10-12  patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas, trach, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet inom neurologi, lungmedicin, kardiologi, rehabilitering och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav.Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården.  

Du är engagerad, har hög samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder generösa ersättningar, 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring, friskvårdbidrag och en rad rabatterade erbjudanden via förmånsportalen Benify.

REMEO satsar på ledarskapet och cheferna får regelbunden coachning. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Gå gärna in på våra hemsidor för att läsa mer om företaget. http://www.linde-healthcare.se http://www.remeo.se

Ansökan

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

För mer information kontakta

Vårdchef:

Ann-Sofie Kaiheden +46 (0)72 453 56 27  ann-sofie.kaiheden@remeo.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet):

Lisa Johansson: +46 (0)8 731 12 00  lisa.johansson@remeo.se

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vi söker en Sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård.

REMEO