halsojobb.se

Vi söker en planerare med undersköterskekompetens till Idun-Gudrun hemvård

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Vi söker en planerare med undersköterskekompetens till Idun-Gudrun hemvård

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care AB, Uppsala hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Hemvårdsgruppen består av två team, team Gudrun samt team Idun. Idun har ett extra engagemang mot personer med en demensdiagnos och strävar efter att ständigt utvecklas inom detta område. Vi arbetar utefter de Nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demenssjukdom, där den personcentrerade omvårdnaden har hög prioritet.

Vi utgår från centrala Uppsala, och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal med olika kompetens. Våra team består av undersköterskor, silviasyster, vårdbiträden, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, enhetschef samt verksamhetschef.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet – Service.

ARBETSUPPGIFTER

Idun-Gudrun hemvård har två planerare varav en av dem har hittat kärleken på annan ort och vi söker därför en ersättare. Som ärendeschemaplanerare är du spindeln i nätet och ser till att det dagliga arbetet fortlöper effektivt. Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag. I ditt ansvarsområde ingår att administrera i olika system så som Phoniro, vårt system för registrering av kundbesök samt i lönesystemet HRM. Du kommer delvis arbeta med planering av kundernas besök i planeringsverktyget Intraphone. Du ansvarar också för bemanning samt att introducera och handleda vikarier. För att du ska vara väl insatt i arbetet och verksamheten kommer viss del av din arbetsdag även bestå av kundbesök i form av undersköterska.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av planering samt andra administrativa uppgifter. Du har ett intresse av att arbeta inom äldreomsorgen.

Du trivs i en ansvarsfull roll och är lyhörd för din omgivning, samtidigt är du lösningsfokuserad och ser möjligheter.

Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov.  Du vill göra skillnad, vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra kunder och vi ser att du spelar en stor roll i detta.    

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

KRAV

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datorvana.

Du ska kunna cykla och gärna ha B-körkort.

Genomgången nätbaserad utbildning i Demens ABC samt plus hemtjänst. Utbildningen hittas på www.demenscentrum.se

Har du annan utbildning som exempelvis Silviasyster eller värdegrundsledare är detta meriterande.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning som undersköterska, provanställning 6 månader tillämpas

Schemalagd arbetstid, dagtid måndag till fredag

LÖN

Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2019-12-08

Intervjuer sker löpande

 

KONTAKTPERSON

Sofia Björkman Alex

Enhetschef

0739 015724

sofiaba.uppsala@forenadecare.com

Dela detta jobb

Vi söker en planerare med undersköterskekompetens till Idun-Gudrun hemvård

Förenade Care AB