halsojobb.se

Vi söker en driven Vårdledare/Anestesisjuksköterska till Perioperativ medicin i Solna

Ansök nu

Vi söker en driven Vårdledare/Anestesisjuksköterska till Perioperativ medicin i Solna

Nu söker vi en erfaren anestesisjuksköterska som vill bli del av vår vårdledargrupp och operativt leda och planera vår verksamhets vårdlogistik i daglig drift.

Inom Head and Neck operation arbetar vi med högspecialiserad elektiv kirurgi inom områdena kranio/ortognat, plastik, endokrin och öron-näsa-hals. Vi utför avancerad tumörkirurgi, lambåoperationer i samarbete mellan olika specialiteter - plastikkirurger, ÖNH-kirurger samt käkkirurger. Vi utför även avancerad skallbaskirurgi och robotkirurgi samt mindre ingrepp som utförs i dagkirurgi.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete med många olika specialiteter i en ledande position direkt underställd Omvårdnadschef. Här får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder.

Hos oss är utbildning viktigt och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra den personliga utvecklingen. Vi arbetar utifrån kompetensstegen och du erbjuds en personlig utvecklingsplan med möjlighet att gå interna samt externa utbildningar med inriktning mot ledarskap och fördjupad anestesikunskap.

Om tjänsten

Tjänsten fördelas genom 50% arbetstid avsatt för att vårdleda och 50% tjänstgöring kliniskt arbete som anestesisjuksköterska på operationsavdelningen. När du inte leder vårdgolvet arbetar du kliniskt inom din specialitet.

Vårdledaruppdraget innebär att operativt planera och leda den dagliga operationsverksamheten inom verksamheten. Som vårdledare koordinerar du anestesipersonalen på salarna i samarbete med en operationssjuksköterska som vårdleder operationspersonalen. Du kommer att ingå i ett team med sammanlagt 4 vårdledare och tillsammans arbetar ni för att säkerställa att de ingrepp som är planerade genomförs. Till din hjälp har du också en ledningsansvarig anestesiolog.

I uppdraget ingår att:

  • utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen och arbetsleda i nära samarbete med vårdledaren på operation

  • samordna patientflödet i samråd med ansvarig läkare

  • verka för en patientsäker vård av god kvalitet

  • verka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetens mål och visioner

  • bistå omvårdnadschefen gällande förbättringsområden

  • bedöma aktuellt behov av alla kategorier av omvårdnadspersonal, i relation till vårdtyngd

  • medverka till att gällande rutiner efterföljs och att nya implementeras på ett bra sätt

  • hålla dig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vård av den kirurgiska patienten

  • i samråd med omvårdnadschef medverka vid introduktion av nya medarbetare.

Utöver ditt uppdrag som vårdledare har du här möjlighet att förbättra dina anestesikunskaper då flertalet av våra patienter är bedömda som svår luftväg pga. strålskador, trauman eller har andra deformiteter i huvud och halsregionen, vilket försvårar intubationen. I nära samarbete med våra anestesiologer ser vi till att variera arbetet på sal så att alla bibehåller sina kunskaper inom hemodynamisk övervakning, oral intubation, nasal intubation, fiberintubation (vaket utförs av läkare), handhavandet av tracheostomier och Twin-stream ventilation.

Vi tillämpar individuell schemaplanering där du arbetar måndag till fredag blandat dag och kväll. Den vecka du leder vårdgolvet arbetar du dagtid.

Vi söker

Dig som är erfaren anestesisjuksköterska och som vill vara ambassadör för vår verksamhet.

Vi ser att du har ett stort intresse av arbetsledning och att du drivs av ett starkt engagemang. Du vill vara med att utveckla vår verksamhet och håller dig uppdaterad inom din egen profession och kring vad som sker inom verksamheten.

Vi tror att det är viktigt att du som söker hit är villig att ta dig an nya utmaningar och erfarenheter.

Som person är du trygg i din yrkesroll och bidrar med din kunskap och engagemang på ett pedagogiskt sätt.

Du trivs med att arbeta självständigt, tar mycket eget ansvar samt har förmåga att ta egna beslut inom arbetsområdet.

Självklart delar du våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och har en god kommunikation och samarbetsförmåga med patienter, anhöriga och kollegor.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av att arbeta som anestesisjuksköterska, men vill uppmuntra även dig med kortare erfarenhet att söka då vi framför allt söker dig med rätt personliga egenskaper för uppdraget.

Kvalifikationer

Krav:

◾ Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård samt minst 1 års erfarenhet inom ditt specialistområde.

Meriterande:

◾ Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Vi söker en driven Vårdledare/Anestesisjuksköterska till Perioperativ medicin i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset