halsojobb.se

Vi söker en djurtekniker till KERIC , Karolinska

Ansök nu

Vi söker en djurtekniker till KERIC , Karolinska

Karolinska Experimental Research and Imaging Centre (KERIC) samordnar kursverksamhet och forskning inom kirurgi och avbildning i experimentella system med försöksdjur. Vi ska säkerställa god vetenskap inför kliniska försök och senare vård och behandling av patienter. Arbetsuppgifterna är av bred karaktär och därmed är vi öppna för kandidater med bakgrund som djurtekniker, djursjukvårdare, men även du som är sjuksköterska eller narkossköterska med stort intresse för djur är intressant för vår verksamhet.

Om oss

KERIC är placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och ska inom 2 år flytta till helt nya lokaler på sjukhusområdet. KERIC är en del av Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) där vi erbjuder en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. På KERIC har vi en experimentell enhet för stordjurskirurgi och utrustning för avbildning (imaging) såsom MRI, PET och angiografi. Här bedrivs bl a kurser i traumakirurgi, innovativ forskning/utveckling av nya metoder och utrustning samt färdighetsträning för personal inom olika medicinska discipliner och det är hit vi behöver förstärkning till vårt skickliga team. 

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår omhändertagande av djur under pågående försök eller kurs, att sköta narkos, övervaka vitalparametrar samt en del journalförande. Tjänsten innefattar även en hel del administration. Du sköter samordning och tar emot bokningar och genomför beställningar av djur och material.  Då arbetsuppgifterna är varierande, från högt till lågt, ingår såväl disk, skötsel av instrument som kommunikation med andra djurfaciliteter, samt med leverantörer och naturligtvis med våra kunder på KERIC.

På sikt ingår även medverkan i avbildning av smådjur (MR och PET/CT) med fokus på djurens välmående under försöken.

Vi erbjuder

Du kommer att få en gedigen introduktion. Baserat på din erfarenhet och kompetens så kommer du så klart få den utbildning som krävs för att du ska kunna fullfölja din roll och vi uppmuntrar kompetensutveckling. För KERIC är det viktigt att du som medarbetare trivs, är motiverad att vara en del av verksamheten. 

Vi söker

Vi söker någon som är ansvarstagande och som gör det som krävs för att nå ett bra resultat. Samtidigt ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du ska vara trygg i dig själv och kunna finna dig i en föränderlig vardag där du förmår att anpassa dig till vad situationen kräver. 

Det är viktigt att du ser och tar hänsyn till helheten, och kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

I och med att arbetsuppgifterna är av bred karaktär så söker vi brett just nu efter ett lämpligt tillskott till vår verksamhet. Vi ser en profil som djurtekniker, djursjukvårdare, sjuksköterska, eller narkossköterska som intressanta och lämpliga. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Du är djurtekniker alternativt djursjukvårdare eller sjuksköterska.  Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.  Datorvana krävs.

Meriterande

  • Erfarenhet från försöksdjursverksamhet

  • Erfarenhet inom anestesi, operation och forskning (life science)

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Ann-Christin Sandberg-Nordqvist 
Verksamhetschef
contacticon mobile ann-christin.sandberg-nordqvist@sll.se

Dela detta jobb

Vi söker en djurtekniker till KERIC , Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset