halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en distriktsläkare till Bräcke och Kälarne Hälsocentral

Ansök nu

Vi söker en distriktsläkare till Bräcke och Kälarne Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser i hela Härjedalen.

Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Vi erbjuder den bästa lösningen för just dig vad gäller digitala lösningar, schema och upplägg, för att du ska få ut maximalt av både jobb och fritid. Vi har gott samarbete med kommunen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vi utvecklas tillsammans i arbetet med god och nära vård, framtidens Primärvård! Som läkare har du ett listningsområde baserat på 1 250 patienter vilket möjliggör kontinuitet och trygghet. Ett utvecklande personcentrerat arbetssätt tillsammans i teamet på hälsocentralerna.

Att arbeta i glesbygd innebär att du får utveckla och utmana din kunskapsnivå under lagom belastade förhållanden eftersom man får behandla många olika tillstånd. Det kan beskrivas lite som ett detektivarbete där man också får slutbehandla många fler tillstånd än i storstan.

Med hjälp av E-hälsa ser vi stora utvecklingsmöjligheter i primärvården och då särskilt i glesbygd. Just nu arbetar vi inom primärvårdsområdet med flera spännande och utmanande projekt för att utveckla moderna IT lösningar som underlättar vårt arbete med patienter. Där ingår bland annat mottagningsbesök med läkare på distans, men också ett digitalt egenvårdsstöd riktat främst mot våra kroniskt sjuka patienter.

På våra hälsocentraler i glesbygd bedrivs avancerad sjukvård ofta i syfte att kunna behandla på plats i stället för att transporteras långa sträckor till Östersunds sjukhus och med anledning av detta får du som medarbetare i glesbygd en bred kompetens.

Nu söker vi en specialist i allmänmedicin till hälsocentralerna i Bräcke och Kälarne.

Bräcke Närvårdsområde består av hälsocentralen i Bräcke och Hälsocentralen i Kälarne, samt en distriktssköterskemottagning i Gällö. På hälsocentralerna arbetar bland annat specialist i allmänmedicin, distriktssköterska, BHV-sköterska, röntgensköterska, kurator, sjukgymnast, läkarsekreterare, undersköterska. På Hälsocentralen i Bräcke har vi ca 4 200 listade patienter och på Kälarne hälsocentral har vi ca 1 100 listade patienter. Vi ser oss som ett team och hjälper varandra över gränserna för att få till den bästa vården till patienterna.

Arbetsbeskrivning

Som specialist i allmänmedicin hos oss uppmuntras du att driva flera spännande och utvecklande uppdrag, vi arbetar just nu mycket med att utveckla Nära vård för patienterna i kommunen. Vi uppmuntrar också till att delta i de fortbildningsdagar som ges av regionen samt möjlighet att delta i FQ - grupp. Vi söker nu dig som vill arbeta både med kolleger i Bräcke men även självständigt ca 2 dagar/vecka i Kälarne tillsammans med distriktsjuksköterska och undersköterska. Vi har en lättakut-mottagning både i Bräcke och i Kälarne där specialist i allmänmedicin och sjuksköterska tillsammans löser vården för patienten.

Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar och du kommer att kunna ha ett stort inflytande över ditt eget schema så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden. Arbetstiden är vardagar med möjlighet till vissa beredskapspass i månaden för aktuellt beredskapsområde.

Handledning av utbildningsläkare och läkarkandidater ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med goda kunskaper i svenska språket.
Vi ser gärna att du har intresse, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin samt att du är självständig i ditt arbete.
Handledarutbildning är meriterande.

Erfarenhet krävs.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer kan komma att ska löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonsförsäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Susanne Johansson
Enhetschef Bräcke och Kälarne HC
Telefon: 0693-166 32
Email: susanne.1.johansson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Linda Nilsson
Läkarföreningen
Telefon:
Email: linda.nilsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/343/2022
Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Dela detta jobb

Vi söker en distriktsläkare till Bräcke och Kälarne Hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård