halsojobb.se

Vi söker driven distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med och utveckla hemsjukvården

Ansök nu

Vi söker driven distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med och utveckla hemsjukvården

Vill du vara en del av utvecklingen inom hemsjukvården som Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun? Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till en dag- respektive en kvällstjänst.

Uppdraget innebär att samarbeta i tvärprofessionella team där teamets uppgift är att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde. I ditt arbete ska du samverka med sjuksköterskor, undersköterskor samt arbets- och fysioterapeuter. Du ansvara för handledning och delegering till omvårdnadspersonal samt är ett stöd för övriga professioner i teamet. Teamets arbete ska präglas av ett salutogent, flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt med den enskildes behov i centrum. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du ingår i ledningsgruppen för verksamheten.

I Vellinge kommun finns tre hemtjänst/hemsjukvårds områden Vellinge, Höllviken och Skanör. Du kommer att tillhöra ett område. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden. 
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. 

Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i Förenade Cares ledningssystem.

Vid kvällstjänst ansvarar man för planerade och akuta insatser hos patienter som bor i eget boende, vårdboende och i andra av kommunens verksamheter där ett hälso- och sjukvårdsansvar finns. Du har en viktig del i att vägleda, stödja och handleda omvårdnadspersonalen i de situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet eller specialistutbildning i distrikt, demens, somatisk, geriatrisk vård m.m.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som är trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.
Vi söker dig med ett stort engagemang för uppdraget. 

Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt, utstråla lugn, vara tydlig, kommunikativ och lyhörd. Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ. 

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Vi värdesätter socialt högkompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.
B-Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
1 st. dagtjänst
1 st kvällstjänst
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad och arbetstider kan diskuteras.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Regionchef
Eva Hermanson
Tel: 0733-150 117
evahe@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Vi söker driven distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med och utveckla hemsjukvården

Förenade Care AB