halsojobb.se

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska i Vellinge hemsjukvård Förenade Care under sommaren

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska i Vellinge hemsjukvård Förenade Care under sommaren

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Vill du vara en del av vårt team i sommar? Vellinge hemsjukvård Förenade Care drivs på uppdrag av Vellinge kommun. I Vellinge hemsjukvård finns tre områden Team Vellinge, Höllviken och Skanör/Falsterbo. Du kommer jobba övergripande i samtliga team. 
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder dig introduktion och alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

ARBETSUPPGIFTER 
Som undersköterska i hemsjukvården Förenade Care, arbetar du i ett nära samarbete med sjuksköterskorna och på uppdrag av gruppledare och verksamhetschef. 
Som undersköterska i hemsjukvården ska du kunna utföra uppgifter delegerade av sjuksköterska. Exempel på arbetsuppgifter är såromläggning, venprovtagning, sondmat, dosettdelning, kateterbyten osv. Vi erbjuder introduktion. 

Arbetet som undersköterska inom hemsjukvården ger dig möjlighet till ett omväxlande, lärorikt och spännande uppdrag. 

Vill du prata med någon av de sjuksköterskor som arbetar här i dag för att få en djupare inblick i vad arbetet innebär så är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef eller gruppledare. Du är också varmt välkommen att hospitera hos oss.

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som är undersköterska eller som utbildar dig till sjuksköterska. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig med erfarenhet som är lugn och trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt. Det krävs en vilja och ett stort engagemang för uppdraget. 
Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt, utstråla lugn, vara tydlig, kommunikativ och lyhörd. Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. 

De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna ställa om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. 
Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter socialt hög kompetens samt förmåga att samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.
B-Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Visstidsanställning över sommaren. 
Heltid 40 tim./vecka.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-05-17
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKT
Verksamhetschef
Christina Bull
Tel 0733-555740
christinabu@forenadecare.com

Dela detta jobb

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska i Vellinge hemsjukvård Förenade Care under sommaren

Förenade Care AB