halsojobb.se

OM UPPDRAGET 
För vår kunds räkning söker vi nu anestesisjuksköterskor. . Uppdraget innebär att jobba i den dagliga verksamheten som infattar både elektiv- och akutverksamhet. Verksamheten bedriver akut/elektiv kirurgi inom ortopedi, gynekologi/förlossning och öron-näs-hals. Barnanestesi för barn över 1 år. 

Maskinpark att hantera: narkosapparat-Maquet, pumpar-Braun. Du ska ha god vana att söva med TCI och TIVA.

UPPDRAGSPERIOD
V. 41- 53

ARBETSTIDER
Dagtid 07.30-16.30, ingen jour. 

Vi står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är anestesisjuksköterska, gärna med erfarenhet av att jobba i journalsystemet Cosmic.

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Vi söker Anestesisjuksköterskor till Kalmar

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb