halsojobb.se

Vi på CAST i Huddinge söker sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-27

Ansök nu

Vi på CAST i Huddinge söker sjuksköterska

Nyfiken på Cellterapier? Vi står inför att öppna fler vårdplatser och det innebär att vi utökar vår personalgrupp, så passa på och sök tjänsten som sjuksköterska hos oss på CAST - Cellterapi och Allogen Stamcellstransplantation, på vår avdelning vårdar vi patienter med varierande sjukdomar så som leukemier och immunbristsjukdomar, MS, malignt melanom. Vi söker dig som vill jobba i vårt högspecialiserade patientområde!

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en dynamisk omgivning, med kompetenta och drivna kollegor som värdesätter gott samarbete i en prestigelös miljö. Här jobbar vi alla tillsammans för våra patienter men även för varandra. Medarbetare beskriver avdelningen som ett familjeföretag och det tycker vi säger en del om atmosfären!

Du får även möjlighet att arbeta inom ett vårdområde där vi tar emot en väldigt bred patientgrupp med varierande diagnoser, från barn som är några månader gamla till vuxna, äldre patienter.

Kombinationen ger både dig som erfaren sjuksköterska stimulans och möjlighet till utveckling men är även givande för dig som nyexaminerad sjuksköterska att tidigt bredda din kompetens, hos oss har alla möjlighet att växa! 

Du erbjuds även:

 • Individuell anpassad inskolning under cirka sex veckor.

 • Internt mentorskap, vilket innebär att du efter inskolning blir tilldelad en mentor som har kontinuerliga avstämningar med dig.

 • Interna utbildningar

 • Du har möjlighet att gå specialistutbildning inom området

 • Vi erbjuder tillsammans med Astrid Lindgrens barnsjukhus möjligheten att gå ett kliniskt basår där du får fördjupa dig inom barnsjukvård.

 • Utveckling, och tydliga karriärspår då vi jobbar utifrån komptensstegen.

Vi söker sjuksköterskor till: natt/ 2-skift/ 3-skift, tjänstens form bestäms i samråd beroende på dina önskemål och tidigare erfarenheter. 

Om oss och vår patientgrupp
Avdelningen tillhör patientområde Cellterapi och allogen stamcellstransplantation (CAST). Området är under ständig utveckling och det sker mycket forskning. Mycket är etablerat här som inte finns i andra delar av världen. Forskning och utbildning är viktig för vår utveckling vilket innebär att vi har nära samarbete med utbildningsansvariga och forskningsenheten.

Kliniken är ackrediterad enligt JACIE, vilket innebär att vården är kvalitetssäkrad. Målet är att bota genom individanpassad cellterapi av högsta internationella standard.

Patienterna som kommer till oss har sjukdomar såsom leukemier och andra diagnoser, exempelvis immunbristsjukdomar, MS, malignt melanom och tumörer. De kommer både från Sverige och utomlands. I många fall är behandlingen deras sista chans att bli friska från sjukdomen.

Patienterna har ett stort omvårdnadsbehov, då de ofta är svårt sjuka. Efter att ha genomgått stamcellstransplantation är de infektionskänsliga och vårdas hos oss cirka en månad. De flesta blir botade av behandlingen. Eftersom patienterna vårdas hos oss under lång tid och återkommer till verksamheten för kontroller och uppföljning får man verkligen en relation till dem. Det blir en speciell patientkontakt som många uppskattar.

Om tjänsten
Rollen som sjuksköterska innebär att planera, leda och utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i rondarbete, läkemedelshantering som inkluderar cytostatika- och antikroppsbehandling, handhar centrala infarter, transfusioner med mera. Som sjuksköterska arbetar du mycket med medicinhantering.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • Är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet.

 • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

 • Arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

 • Hanterar stress på ett konstruktivt sätt.

 • Samarbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.

Vidare skall du kunna hantera olika arbetstempon då arbetsbelastningen på avdelningen kan variera. I rollen kommer du ställas inför skiftande arbetssituationer och möta olika typer av människor, därmed ser vi gärna att du som söker är en relationsskapande person.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom barnsjukvård, hematologi och/eller onkologi.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Ruza Milosavljevic

Telefon
08-58580387

Dela detta jobb

Vi på CAST i Huddinge söker sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset