halsojobb.se

Vi behöver bli fler sjuksköterskor när vi utökar antalet IVA-platser

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Vi behöver bli fler sjuksköterskor när vi utökar antalet IVA-platser

Några av våra kollegor som har börjat de senaste året har nämnt att de uppskattar friheten med schemaläggningen, det trevliga mottagandet och den erfarenhet som finns bland kollegor. Vi erbjuder en rotationstjänst mellan intensiven och post-op, vi tillämpar individuella scheman och ger dig introduktion på en nivå som du själv sätter. Här finns även möjlighet att få en fadder om du är ny i din roll. 
 
Arbetsuppgifter:
Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna. Vi har under många år kunnat ta emot 8 svårt sjuka patienter, men nu förbereder vi oss för att kunna ta emot 10 patienter inom kort. På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård.
 
Som medarbetare hos oss är du en viktig del av intensivvårdens utveckling och du har möjlighet att delta i en tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering och hygien. Du får också medverka på 1-2 studiedagar per år då vi uppmärksammar och diskuterar de nyaste rönen inom intensivvård. Under hösten 2019 kommer vi flytta till nybyggda lokaler i Danderyds sjukhus nya akutvårdsbyggnad. 
 
Som IVA-sjuksköterska ingår du i ett starkt tvärprofessionellt team, vilket vi värnar om och har förstärkt senaste åren genom bland annat regelbunden intern fortbildning och omvårdnadshandledning. Vi tillämpar ett tydligt, närvarande och omtänksamt ledarskap med tydliga krav och mål.
 
Anställningsform
Hel- eller deltid natt, veckoarbetstid 32:20 timmar/vecka på heltid.  
Treskift, veckoarbetstid 34:20 timmar/vecka på heltid. 
 
Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet från intensivvård är meriterande. 
 
Vi vill att du är en flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Att hantera stress på ett professionellt sätt är en viktig egenskap. Som person gillar du teamarbete och är trygg och nyfiken.
 
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vi behöver bli fler sjuksköterskor när vi utökar antalet IVA-platser

Danderyds Sjukhus AB