halsojobb.se

Verksamhetsutvecklare vik till Socialtjänsten

Företag Jokkmokks kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare vik till Socialtjänsten

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vill du vara med oss och utveckla Socialtjänsten i Jokkmokk? Vi söker nu en vikarierande Verksamhetsutvecklare fr.o.m. 2021-10-01 t.o.m. 2022-09-01, med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Detta vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. Vi vill skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer ska känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Varmt välkommen med din ansöka. Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men tjänsten kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara en samordnande funktion i utvecklingen av socialtjänstens digitalisering, arbete med systematiska kvalitetsförbättringar, kommunikatörsuppdrag, till viss del statistik och systemförvaltning samt administrativt ledningsstöd. Du kommer i hög utsträckning att samverkan med interna och externa aktörer. Arbetsuppgifterna kan förändras över tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenheter inom IT-sektorn eller/och med utvecklingsarbete inom socialtjänsten eller liknande organisationer. Du bör ha kunskap om hur en kommunal organisation fungerar.

För att vara framgångsrik som utvecklingsledare och för att du ska trivas är det viktigt att din drivkraft i arbetet är att verksamheten når uppsatta mål. Det krävs av dig att du kan fungera produktivt i en stressad miljö, att du kan ha kontroll över dina känslor i svåra situationer samt har förmåga att upprätthålla en positiv attityd till arbetet. Tjänsten förutsätter att du har god datorvana.

För oss är det viktigt att synliggöra medarbetarens kompetens och ha ett arbetsklimat som skapar kreativitet och energi i arbetet. För oss är också glädje i arbetet viktigt samtidigt som det professionella förhållningssättet är grunden i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du har ett tydligt utvecklingsfokus och ett gediget intresse och engagemang för att på kort och lång sikt arbeta med de utmaningar som socialtjänsten står inför. Du har god självkännedom, är lugn och metodisk
med förmåga att tänka strategiskt. Körkort B krävs för tjänsten

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   66/2021

 

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare vik till Socialtjänsten

Jokkmokks kommun