halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Verksamhetspedagog

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Verksamhetspedagog

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Vi söker två verksamhetspedagoger till Sotenäs Kommun med inriktning LSS och Socialpsykiatri. Våra verksamheter består av bland annat gruppbostad och servicebostäder samt daglig verksamhet enligt LSS och SoL, boendestöd och personlig assistans. Vi vill att ni ska vara med oss och utveckla och driva det pedagogiska arbetet i dessa verksamheter.

Vi vill kunna möta dagens krav på kvalitet och digitalisering som präglar vårt samhälle samt ge rätt förutsättningar för vår erfarna personal att kunna möta dessa och brukarnas behov. Vill ni vara med och aktivt delta i och bidra till utveckling av våra verksamheter? Då är detta ett arbete för er!

Hos oss i Sotenäs Kommun får ni:

  • En liten inkluderande kommun med möjligheter att påverka
  • En tillitsbaserad organisation med frihet under ansvar

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Som verksamhetspedagog har ni det övergripande ansvaret för det sociala och pedagogiska arbetet i verksamheterna. Vi ser att ni ska vara med oss att utveckla och driva detta arbete framåt. En av huvuduppgifterna är att handleda och vägleda medarbetarna och arbetsgrupperna i arbete för att kunna möta varje enskild persons individuella behov inom ramarna för verksamheten. Du ska ha förmåga att se styrkor och få dem att växa samt se behov av kompetensutveckling och motivera för dessa.

Ni kommer arbeta självständigt, men i tätt samarbete med varandra, personalen och oss enhetschefer.

Kvalifikationer

Formell kompetens: 3-årig högskoleutbildning socialpedagog, socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser att ni har god samarbetsförmåga och kunna arbeta målinriktat då ni förväntas ha kontakt med andra professioner runt den enskilde och verksamheterna samt även ingå i samarbeten med andra avdelningar och förvaltningar inom organisationen.

Ett krav är att ni har goda kunskaper inom aktuella lagstiftningar, social dokumentation samt datavana och körkort.

Meriterande är erfarenhet av arbete som verksamhetspedagog och/eller annan ledande eller handledande funktion inom området

Ni ska vara handlingskraftiga, lösningsfokuserade och flexibla. Vi ser att ni kan arbeta strukturerat och metodiskt utifrån uppdrag samt kunna identifiera utvecklingsbehov. Ni ska ha förmåga att leda och få med er andra.

Vi kommer i rekryteringen att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med arbetstid måndag till fredag. Viss flexibilitet i arbetstider kan bli aktuellt utifrån verksamhetens behov och arbetsuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Verksamhetspedagog

Sotenäs kommun