halsojobb.se

Verksamhetschef till St Knut och Aspen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Verksamhetschef till St Knut och Aspen

Förenade Care kommer fr.o.m. den 16 januari 2021 att driva vård- och omsorgsboendet St Knut och Aspen i Skanör på uppdrag av Vellinge kommun. Boendet har 99 lägenheter för permanentboende, demens och somatik, samt korttidsboende, fördelat på 9 enheter. I uppdraget ingår även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom. 

Vi söker nu en driven och engagerad verksamhetschef till St Knut och Aspen som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten i företagets anda med mottot Omtanke-Vänlighet- Service.
Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, äldrepedagog, vaktmästare, lokalvårdare, Silviasyster, sjuksköterskor, gruppledare och två biträdande verksamhetschefer. I verksamheten finns också fysioterapeut och arbetsterapeut som tillhör hemsjukvården.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007).

ANSVAR OCH BEFOGENHETER 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. 
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:
• externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
• planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 
• att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.                                                                                               
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

KVALIFIKATIONER
Utbildning på högskolenivå/universitetsnivå exempelvis leg. sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, socionom eller annan för tjänsten lämplig utbildning samt med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorgen. Du ansvarar bl.a. enligt 4 kap. hälso- och sjukvårdsförordningen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

TILLTRÄDE
Enligt ök.

LÖN
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

KONTAKTPERSON
Namn: Eva Hermansson, regionchef
Tel: 0733-15 01 17
E-post: evahe@forenadecare.com

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDAG 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till St Knut och Aspen

Förenade Care AB