halsojobb.se

Verksamhetschef till Postiljonens vård- och omsorgboende med profil Utemiljö som vårdmiljö

Ort
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Verksamhetschef till Postiljonens vård- och omsorgboende med profil Utemiljö som vårdmiljö

Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun Postiljonens vård- och omsorgsboende i Höllviken. Postiljonens vård- och omsorgsboende har sedan nytt avtal i januari i år en ny spännande profil Utemiljö som vårdmiljö.

Vi söker nu en verksamhetschef som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Du har också ett starkt driv för att utveckla verksamhetens nya profil.
Postiljonen har 24 lägenheter för permanentboende, demens och somatik, fördelat på 2 enheter. I uppdraget ingår även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.   
Uppdraget Utemiljö som en vårdmiljö innebär att vi utvecklar vårt arbetssätt för att lägga stor vikt vid miljöns betydelse för de boendes hälsa, rehabilitering och välbefinnande.
I ditt personalteam ingår undersköterskor, sjuksköterska, Leva Livet inspiratörer och gruppledare. Arbetsterapeut och fysioterapeut tillhör hemsjukvården inom Förenade Care.
       
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och ledningssystemet. 
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:
• externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
• planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 
• att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar                                                                                               
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Utbildning på högskolenivå exempelvis leg. sjuksköterska eller annan för tjänsten lämplig utbildning, minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. 
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 
För dig är det en självklarhet att ha ett nära ledarskap.

Arbetstid/Varaktighet
75-100%. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

Kontaktperson
Regionchef Eva Hermansson
E-post: evahe@forenadecare.com
Mobil: 0733-150 117

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 200615
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till Postiljonens vård- och omsorgboende med profil Utemiljö som vårdmiljö

Förenade Care AB