halsojobb.se

Verksamhetschef till Magnoliagården

Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Verksamhetschef till Magnoliagården

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal.

Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende som ligger i centrala Staffanstorp. Boendet består av 83 lägenheter, fördelade på åtta enheter, både somatiska och med särskild inriktning till personer med demenssjukdom. I anslutning till fastigheterna finns stora, fina balkonger och trädgårdar.

Vi söker nu en verksamhetschef till Magnoliagården som ha ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, gruppledare, Leva Livet-inspiratör med team, arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterskor.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. 

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget. Du är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. Du är ansvarig för externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. Du ansvarar för planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. Du ansvarar för att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.                                                                                                 
Du har nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå exempelvis leg. sjuksköterska etc. med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. Du ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

Kontaktperson
Birgitta Gyllensten Regionchef 
Mobil: 0700-804 981
E-post: birgittag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till Magnoliagården

Förenade Care AB