halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetschef till KVS i Vejbystrand

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Verksamhetschef till KVS i Vejbystrand

Vi söker dig som vill bli en del av vårt familjeägda vårdbolag. 

Vi söker nu verksamhetschef till vårt vård- och omsorgsboendet KVS, Kronprinsessan Victorias Sanatorium i Vejbystrand då nuvarande verksamhetschef går i pension. Boendet ligger i en vacker byggnad i en fantastisk miljö med havet och naturen alldeles bredvid. KVS har 34 lägenheter uppdelade på två enheter, en för somatik och en för demenssjukdom.

Vår personal omfamnar begrepp som Omtanke - Vänlighet - Service. Med detta skapar vi en trygg och trivsam gemenskap.

Beskrivning av tjänsten.

För att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och beställare är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och arbeta nära verksamheten. Du ansvarar för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter, kontakter med beställare och marknadsföring. Du driver, leder och utvecklar verksamheten med stöd från Kvalitet-, HR-, ekonomi-marknadsavdelning och regionledning.

Du har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett stort engagemang som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras närstående. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande.

Du är trygg i ditt ledarskap och är förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller universitetsutbildning så som socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning. Tjänsten kräver att du har minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård och/eller social omsorg, meriterande inom privat omsorg. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Övrigt

Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: 2022-05-01 eller efter överenskommelse.  

Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

För mer information kontakta:

Tf. regionchef Emma Ramde Magnusson

+46 73 901 56 05

emmar@forenadecare.com

Varmt välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till KVS i Vejbystrand

Förenade Care AB