halsojobb.se

Verksamhetschef till Berghedens äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-13

Ansök nu

Verksamhetschef till Berghedens äldreboende

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver Berghedens äldreboende i natursköna Äppelbo, en mil norr om Vansbro, som vi har haft förtroende att driva sedan 2012. De som bor hos oss trivs och uppskattar särskilt lugnet och naturen som ligger precis om knuten.

I vårt uppdrag ingår särskilt boende 16 platser med möjlighet till parboende, drift av hemtjänst dygnet runt för kommundelen Äppelbo samt öppen dagverksamhet.

Vi söker nu en verksamhetschef till Bergheden som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området.

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care, värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget. Du är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. Du hanterar externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
Du ansvarar för planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. Du planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. Du ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.

Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. Du skall ha förmåga att svara för de administrativa uppgifter inklusive budget som ankommer på verksamhetschef.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök.

Kontaktperson
Pernilla Lidén Regionchef
pernillal@forenadecare.com
Mobil 070-845 18 44
Huvudkontoret 0431-108 80

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till Berghedens äldreboende

Förenade Care AB