halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetschef till äldreboende på Södermalm i Stockholm

Ort
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Verksamhetschef till äldreboende på Södermalm i Stockholm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. 

Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Bergsund på Södermalm i Stockholm.

Bergsund är ett vård- och omsorgsboende som är centralt beläget på Södermalm, i närheten av Hornstull med goda kommunikationer, butiker och friluftsområden. Verksamheten innehåller 123 lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på två hus och åtta våningsplan, där varje våningsplan har mellan 15-16 lägenheter. De flesta lägenheter har även egen balkong eller uteplats. Gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong.  16 lägenheter på Bergsund är avsedda för personer med demenssjukdom. 

Ett stenkast från verksamheten ligger Bergsunds strand och Tantolunden som erbjuder fina promenadvägar vid vattnet. Bergsund har även en trevlig innergård som ger möjlighet till aktiviteter och utevistelser.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Som verksamhetschef är du underställd områdeschef (OC), företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du ytterst ansvarig för verksamheten. 

I verksamheten finns även 4 enhetschefer och 1 biträdande verksamhetschef som är direkt underställd dig som verksamhetschef. Du ska leda, fördela och följa upp verksamheten genom enhetscheferna.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheten - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef  ansvarar du för att verksamheten efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot. 

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO.  Vidare ska du ha minst tre års erfarenhet inom liknande uppdrag och god kompetens i att leda chefer. Du ska ha erfarenhet av förändring- och förbättringsarbete.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Bergsund kontakta: 

Områdeschef Anette Lundgren Mail: anette.lundgren@ansvarochomsorg.se 

Eller

Kvalitetschef, Elin Blomdahl, Mail: elin.blomdahl@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

Verksamhetschef till äldreboende på Södermalm i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg