halsojobb.se

Verksamhetschef Riggargatan, Nyköping

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Verksamhetschef Riggargatan, Nyköping

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en erfaren verksamhetschef till vårt äldreboende Riggargatan i Nyköping.

Riggargatan är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på två våningar och fyra avdelningar. Verksamheten öppnade 2010 och har eget tillagningskök.

Verksamheten har dygnet runt omsorg med omvårdnadspersonal, egna sjuksköterskor finns på plats dagtid. Till din hjälp som verksamhetschef finns även en administrativ samordnare. Samarbete sker även med våra två övriga verksamheter i Nyköping, S:t Anna och Björkgården.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Som verksamhetschef är man A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård.

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken och engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten.

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se

Rekrytering kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet 
Heltid (100 %), Tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse

Lön 
Individuell lön enligt överenskommelse

Kontaktpersoner 
Pernilla Johansson, Områdeschef
011-18 04 52

Vi undanber oss rekryteringshjälp från rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Verksamhetschef Riggargatan, Nyköping

A&O Ansvar och Omsorg