halsojobb.se

Är du sjuksköterska med stort erfarenhet av effektivisering och automatisering av patientflöden? Har du även goda kunskaper av beslutsstödet RGS? Då är det dig vi söker!!!

Vi är ett personligt och växande vårdföretag som arbetar med sjukvårdsrådgivning både digitalt och fysiskt. Vi är med andra ord både ett vårdföretag och ett bolag inom affärsområdet Health-Tech.

Våra sjuksköterskor som möter patienter i mobilen, videosamtal, chatt är mycket erfarna och utför en effektiv triagering. Patienterna får efter bedömning möta läkare, psykolog eller barnmorska i vår mobilapp, Doktor.se.

Vi växer och söker efter en person som utifrån utvecklingen av våra stödsystem vill vara med och driva utvecklingen av Doktor.se och göra primärvården tillgänglig för alla!

Om tjänsten I rollen som Medicinsk Redaktör är ditt huvuduppdrag att utveckla vårt kommunikationsverktyg i mötet med våra patienter. Detta genom att standardisera och kvalitetssäkra vårt frasbibliotek, stödverktyg och automatiska tjänster.

Du kommer att driva och ingå i projekt för effektivisering av vår ärendehantering, genom anpassning av beslutsstöd (RGS), rutiner och riktlinjer.

I tjänsten ingår även en del sedvanligt arbete inom ärendehantering/rådgivning, främst med syfte att få en förståelse för verksamheten och de system vi arbetar i.

Du kommer att rapportera direkt till verksamhetschef.

Vem är du

Du är utbildad sjuksköterska som tidigare jobbat inom primärvården och har förståelse för LEON-principen. Du brinner för digitalisering och har erfarenhet inom informationsstandarder för hälsa- och sjukvård, och då gärna från beslutsstödet RGS. Du har en analytisk förmåga, arbetar strukturerat och har en vilja att arbeta med att förbättra våra processer och metoder.

Du har sedan tidigare erfarenhet av att driva mindre projekt inom effektivisering och standardisering inom vården och behärskar officepaketet obehindrat, särskilt excel.

Du är språkligt skicklig och har förmågan att uttrycka dig kärnfullt i skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på en arbetsplats med privat utförd vård finansierat av landstinget samt erfarenhet av artificiell intelligens.

Vi erbjuder dig;

  • En möjlighet att vara med på resan att göra primärvården tillgänglig för alla.
  • Vi erbjuder god möjlighet till personlig utveckling och delaktighet att påverka verksamheten       
  •  En härlig kultur med fantastiska kollegor.
  •  Arbetsplats på huvudkontoret i fräscha, nyrenoverade lokaler i Stockholm på Östermalm.
  • Friskvård

Övrig information
Placering: Stockholm (Banérgatan 10) 
Omfattning: Heltid, 12 månader
Anställningsform: Projektanställning, med möjlighet till förlängning
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Så snart som möjligt

För frågor, kontakta HR-Generalist Angelica Koskinen på 073-152 04 45

Verksamhetschef med driv och varmt hjärta sökes till Centrumkliniken!

Företag Doktor.se
Ort
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb