halsojobb.se

Vill du vara medskapare till och leda framtidens kommunala hälso- och sjukvård?

Varbergs kommun har nu drygt 63 000 invånare och befolkningen ökar ständigt.
Varbergs kommuns vision är att vi år 2025 ska vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas att du vill vara med!

Socialförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamheter som vänder sig till såväl barn, familj, vuxen som seniorer. Socialförvaltningen är indelad i en beställare-/utförarorganisation vilket innebär att all myndighetsutövning är samlad i en gemensam uppdragsavdelning som även är beställare av verksamhet ut till egenregi eller till externa utförare. Verksamhet för hälso- och sjukvård är samlat i en enhet som arbetar förvaltningsövergripande med beställning, utförande samt uppföljning av hälso- och sjukvårdsinsatser upp till och med sjuksköterskekompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef rapporterar du till avdelningschef och du har resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. I uppdraget ingår också att delta och leda förvaltningens strategiska utvecklingsarbete gällande hälso- och sjukvårdsfrågor och samverka såväl inom kommunen som med andra vårdgivare.
Som verksamhetschef för hälso- och sjukvårdsenheten arbetsleder du ett ledningsteam bestående av fyra chefer och en verksamhetsutvecklare. Tillsammans med dessa leder ni till största delen legitimerad personal. Utöver verksamhetsansansvaret har du ansvar att säkerställa att verksamheten tillgodoser hög patientsäkerhet och god kvalitet av vården samt främja kostnadseffektivitet. För att kunna fullgöra uppdraget krävs systematisk uppföljning, analys och ständiga förbättringar.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från ledande befattningar inom hälso- och sjukvårdsområdet är ett krav och vi ser dessutom gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda chefer samt erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga att bedriva ett nytänkande ledarskap som präglas av visioner kombinerat med ett uthålligt och strategiskt tänkande. Du är prestigelös och kan skapa goda relationer och ett gott samarbetsklimat.
B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Verksamhetschef för Hälso- och sjukvårdsenheten

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb