halsojobb.se

Verksamhetschef, Diö HVB

Ort
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Verksamhetschef, Diö HVB

Vi söker
Diö HVB ligger i natursköna Bohult, strax utanför Älmhult. Vi tar via socialtjänsten emot placeringar av ungdomar i åldern 13-17 år som har ett socialt nedbrytande beteende och sociala anpassningssvårigheter. Verksamheten har specialistkompetens inom neuropsykiatrisk problematik och genomför också klientutredningar. Vårt arbetssätt är lösningsfokuserat, individanpassat och målinriktat. Då nuvarande verksamhetschef går vidare till annat uppdrag söker vi nu hennes efterträdare till våra två vård- och behandlingsenheter i Diö.

Du som söker har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt klinisk erfarenhet från tidigare arbete inom HVB-verksamhet. Du är en flexibel person med hög social och pedagogisk kompetens som bedriver ditt ledarskap med kvalité, kreativitet och en hög känsla för service. Rollen innebär också att vara vårt ansikte utåt och du ska kunna marknadsföra verksamheten och skapa goda relationer med våra uppdragsgivare. Du har förmåga att skapa struktur, delegera och trivs med att arbeta i team. Positiv utstrålning, lyhördhet och en förmåga att skapa ett behagligt arbetsklimat är egenskaper som värdesätts.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef är det du som ansvarar för att leda och utveckla verksamheten samt marknadsföra våra vårdplatser. Du följer upp och kvalitetssäkrar verksamheten och tillser att ungdomarna får den bästa tänkbara vården. Du ansvarar för att lagar och föreskrifter följs, svarar på upphandlingar och omvärldsbevakar relevanta områden. I tjänsten ingår personal-, budget-, och arbetsmiljöansvar för en stabil arbetsgrupp om 14 anställda och ett antal timvikarier. Viss jourverksamhet förekommer.

Anställning
Tillsvidare. Heltid. Dagtid måndag - fredag. Viss jourtjänstgöring utanför dessa arbetstider förekommer. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.
Tillträde 190301 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Crewford Care med Vårdlänken bemanning och rekrytering. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Verksamhetschef, Diö HVB

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering