halsojobb.se

Daglig verksamhet, Vattholmavägen 16 B

Vi söker en engagerad verksamhetschef som vill vara med och fortsätta utveckla sveriges största dagliga verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Daglig verksamhet inom Uppsala har lång och gedigen kunskap om alla slags funktionsnedsättningar. Våra medarbetare har hög kompetens och får kontinuerlig vidareutbildning inom området. Vi arbetar tillsammans, välkomnar nyskapande och gör skillnad för många Uppsalabor och deras anhöriga.

Vår dagliga verksamhet omfattar totalt ca 80 arbetsplatser runt om i Uppsala. De insatser vi utför inom daglig verksamhet utgår ifrån biståndsbeslut enl. LSS 9 § 10, och verkställs efter den enskildes individuella önskemål, förutsättningar och behov.

Läs mer om vår verksamhet här (http://www.vardochomsorg.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Denna tjänst inriktar sig främst mot brukare med särskilt stora stödbehov. Som verksamhetschef hos oss ingår du i ledningsgruppen för daglig verksamhet inom kommunens egen regi, och rapporterar till områdeschef. Du har ansvar för cirka 5 arbetsplatser, och har som huvudsaklig uppgift att ge dina medarbetare de förutsättningar som krävs fär att de ska lyckas i sina uppdrag. Du förmedlar visioner och mål så att medarbetare förstår och känner sig delaktiga. Du uppmuntrar deras drivkraft och kreativitet inom arbetets ramar. Som en viktig del i uppdraget för du fram idéer och deltar i ledningsbeslut som rör hela området.

Med stöd av kollegor, områdeschef och staber tar du ansvar för budget och resultat mot uppsatta mål inom din egen verksamhet. Bland arbetsuppgifterna ingår även personalansvar, arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar och verksamhetsansvar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleutbildning från till exempel sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, personalvetarprogrammet eller annan utbildning vi bedömer relevant. Vi förväntar oss att du har kunskaper inom LSS, SoL, HSL och arbetsrätt. Erfarenhet av chefsuppdrag innehållande budget- och personalansvar är ett krav alternativt har du gedigen erfarenhet av arbete inom LSS som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och vana vid att lära dig nya program och system. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom i daglig verksamhet enligt LSS särskilt gällande personer med stora stödbehov och om du har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt självständigt budgetarbete såsom prognos och analys. B-körkort är önskvärt.

Vidare är du en lyhörd ledare med god samarbetsförmåga. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är trygg i din roll och har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Områdeschef Rasmus Wennström 018-727 21 53

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
Akademikerförbundet SSR/SACO Maria Persson 018-727 24 24
Ledarna 0200-87 11 11
Vision Lena Wiksten 018-727 24 30

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Verksamhetschef

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb