halsojobb.se

Verksamhetschef

Ort
Utgår

2019-11-09

Ansök nu

Verksamhetschef

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget sysselsätter 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård.
A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu verksamhetschef till Konstantinopel, Skomakaregatan 11, Norrköping.

A&O driver idag fyra äldreboenden i Norrköping varav ett är Konstantinopel, Skomakaregatan 11.

Konstantinopel är ett särskilt boende med 44 lägenheter, beläget i Norrköpings innerstad och är uppdelat på fyra våningar med öppen planlösning. På våning ett finns nio lägenheter för
yngre neurologiskt funktionshindrade, våning två omvårdnad av personer med kognitiv svikt och på våning tre och fyra äldreboende med 23 lägenheter.

Verksamheterna har dygnet runt omsorg upp till sjuksköterskenivå. I personalgruppen finns även fysioterapeut och arbetsterapeut. Till din hjälp som verksamhetschef finns även en administrativ samordnare. Samarbete sker mellan våra verksamheter i Norrköping kring utveckling och tjänster.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Du är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Ingår i team av verksamhetschefer inom A&O och deltar i företagets utveckling. Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård. Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget.

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se
Rekrytering sker löpande.


Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet
Heltid (100 %), Tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Individuell lön enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Liselott Löfgren, Områdeschef
011-180665
liselott.logren @ansvarochomsorg.se

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-11-09
Ange referensnummer: VC-Norrköping

Dela detta jobb

Verksamhetschef

A&O Ansvar och Omsorg