halsojobb.se

Verksamhetsassistent/Medicinsk sekreterare till SABH

Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Verksamhetsassistent/Medicinsk sekreterare till SABH

Nu söker vi en verksamhetsassistent/medicinsk sekreterare till SABH, SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet, inomTema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Välkommen med din ansökan!

SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet - ger möjlighet att vårda svårt sjuka barn i hemmet. Dygnet runt ges tillgång till specialistsjukhusets resurser i form av sjukhusbaserade multiprofessionella mobila vårdteam. SABH finns i Solna och tillhör verksamheten Högspecialiserad barnortopedi och barnmedicin. Mer om SABH kan ni läsa om på vår hemsida https://www.karolinska.se

Vår organisation
Vårdadministration inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter. Inom vårdadministration ingår det ca 100 medicinska sekreterare och administratörer och den leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten.

Som anställd hos oss erbjuds du introduktion och handledning, individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Dina arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare/assistent på SABH kommer du ha ett stimulerande och omväxlande arbete där du ansvarar för den dagliga administrationen. Du kommer att ha ett helhetsperspektiv och en viktig roll i flödet. I rollen som assistent kommer du att bistå med diverse administrativa uppgifter, bland annat:
· Lokal IT-kontakt
· Ek-administratör
· Hantering av behörigheter
· Fakturahantering i Raindance
· Beställning av varor i inköpssystemet
· Verksamhetshandboken
· Webbredaktör för Inuti och externa hemsidan
· Protokollföring vid möten

rollen som medicinsk sekreterare kommer du att ansvara för journalskrivning i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, fakturering av utomläns- och utlandspatienter, post och telefonservice.

Du kommer att arbeta tillsammans med trevliga kollegor i olika yrkeskategorier och få vara en viktig del i ett teamarbete.

Arbetstid måndag-fredag, dagtid.

Vi söker dig som:
· är trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
· hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.
· är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera.
· samarbetar för att nå gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
· ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: Du är utbildad medicinsk sekreterare och har DRG-utbildning. Du är erfaren och trygg i din roll samt har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Goda IT-kunskaper och goda kunskaper i Officepaketet.
Meriterande: Tidigare erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Dela detta jobb

Verksamhetsassistent/Medicinsk sekreterare till SABH

Karolinska Universitetssjukhuset