halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårdledare/Specialistsjuksköterska till Barnintensiven

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Vårdledare/Specialistsjuksköterska till Barnintensiven

Referens nummer

2021/3733

Tycker du om att arbeta aktivt med flödet av patienterna och planera det dagliga arbetet? Då ska du söka tjänsten som Vårdledare hos oss!

Vi söker dig med specialistutbildning inom IVA/ANE/BARN som vill bli en del av vår vårdledargrupp på BIVA. Du kommer att arbeta 25% som vårdledare och 75% som specialistsjuksköterska.

Om oss

Barnintensivvården är en intensivvårdsspecialitet som endast finns på fyra enheter i Sverige, en av dessa är BIVA på Karolinska Universitetssjukhuset. BIVA har ett stort uppdrag regionalt och i hela landet. Vi har åtta vårdplatser och vårdar nyfödda och barn upp till 18 års ålder. Vi bedriver högspecialiserad vård inom många olika vårdspecialiteter, till exempel kirurgi, medicin, neurologi, neurokirurgi, trauma, öron-näsa-hals och infektion.

Vården på BIVA är högteknologisk och vi lägger stor vikt vid omvårdnaden av det sjuka barnet och dennes familj. Hos oss utgår vården från ett barn och -familjefokus, där föräldrar och syskon inkluderas på ett självklart sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom generell och pediatrisk intensivvård. Du får arbeta i et patientnära team bestående av specialistsjuksköterskor, barn- och undersköterskor och narkosläkare. Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom högspecialiserad pediatrisk intensivvård där du får möjlighet att utvecklas i din roll samt göra skillnad för våra patienter och deras närstående.

Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög internationell nivå. Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik.

I rollen som vårdledare kommer du att ha kontinuerliga träffar med övriga vårdledare på de andra vårdgolven. Vi erbjuder en personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.

Vi arbetar utifrån kompetensstegen och du erbjuds en personlig utvecklingsplan. Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska.

Självklart får du som anställd också ta del av de förmåner som universitetssjukhuset kan erbjuda!

Om tjänsten

Annonsen avser grundtjänst som specialistsjuksköterska med ett förordnande som vårdledare. Vårdledaruppdraget innebär att planera och samordna det dagliga vårdarbetet på Barnintensiven genom att koordinera patientflödet tillsammans med ledningsansvarig läkare.

I uppdraget ingår att:

  • medverkar i personalplanering och placering utifrån bemanning och vårdtyngd med operativ omvårdnadschef (OVC)

  • planera och leda det dagliga patientflödet i samråd med ledningsansvarig läkare

  • medverka för en patientsäker vård av god kvalitet medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetsområdets mål och visioner

  • medverka till att gällande riktlinjer och lokala rutiner efterföljs och att nya implementeras samt utvärderas.

  • hålla sig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vårdlogistik

Vårdledaren ska verka för ett gott samarbete internt och externt, kunna vara ett kompetensstöd till medarbetarna genom att ha ett coachande förhållningssätt samt vara väl insatt i rutiner och riktlinjer inom enhetens specialiteter.

Som vårdledare har du ett nära samarbete med övriga vårdledare och omvårdnadschefer.

När du inte leder vårdgolvet arbetar du kliniskt inom din specialitet. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Den vecka du leder vårdgolvet arbetar du dagtid övrig tid schemaläggs under dag- kväll och natt med tillhörande arbetstidsförkortning.

Vi söker

Dina personliga egenskaper är avgörande och stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Som person har du mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla. Du kan ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Du trivs i en verksamhet där utveckling och förändring är naturliga delar. Du besitter personlig mognad och vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Självklart delar du våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård/anestesi eller barn

Meriterande:

  • Ledarskapserfarenhet


Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Till Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt\samarbete.

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Vårdledare/Specialistsjuksköterska till Barnintensiven

Karolinska Universitetssjukhuset