halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårdledare/Operationssjuksköterska till Bukoperation

Ort
Utgår

2022-05-19

Ansök nu

Vårdledare/Operationssjuksköterska till Bukoperation

Har du ett genuint intresse för arbetsledning? Nu söker vi en operationssjuksköterska som vill bli del av vår vårdledargrupp och operativt leda och planera vår verksamhets vårdlogistik i daglig drift!

Vi erbjuder
Bukoperation i Solna är ett centra för avancerad robotkirurgi. Vi driver också högspecialiserad vård inom öppen bukkirurgi. Här får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder. Vi arbetar i lokaler där tekniken är i framkant. Bukoperation utför elektiv kirurgi inom endokrin, sarkom samt inom bäckencancer.

Hos oss är utbildning viktigt, vi arbetar utifrån kompetensstegen och du erbjuds en personlig utvecklingsplan. I rollen som vårdledare kommer du att erbjudas ledarutbildning och ha kontinuerliga träffar med övriga vårdledare på de andra vårdgolven.

Om tjänsten
Annonsen avser grundtjänst som operationssjuksköterska med ett förordnande som vårdledare. Vårdledaruppdraget innebär att operativt planera och leda den dagliga operationsverksamheten inom bukoperation. Du koordinerar operationspersonalen på salarna i samarbete med en anestesisjuksköterska. Tillsammans arbetar ni för att de ingrepp som är planerade genomförs. Till din hjälp har du också en ledningsansvarig anestesiolog. Du kommer att ingå i ett team med sammanlagt åtta vårdledare varav fyra är anestesisjuksköterskor och fyra är operationssjuksköterskor. Du kommer att arbetsleda var fjärde vecka. I uppdraget ingår att:

 • utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen och att i nära samarbete med vårdledaren på operation arbetsleda
 • i samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet
 • verka för en patientsäker vård av god kvalitet
 • verka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetens mål och visioner
 • bistå omvårdnadschefen gällande förbättringsområden
 • bedöma aktuellt behov av alla kategorier av omvårdnadspersonal, i relation till vårdtyngd
 • medverka till att gällande rutiner efterföljs och att nya implementeras på ett bra sätt
 • hålla sig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vård av den kirurgiska patienten
 • i samråd med omvårdnadschef medverka vid introduktion av nya medarbetare.

När du inte vårdleder kommer du att göra din kliniska tjänstgöring på bukoperation och på den akut- och traumaavdelning som vi har ett nära samarbete med. Du kommer att ingå i jouruppdraget och det innebär jourtjänstgöring på akut- och traumaavdelningen.

Vi tillämpar individuellt schema där du har en veckoarbetstid på 38:15 timmar. Den vecka du leder vårdgolvet arbetar du dagtid. På bukoperation kan du välja arbetspass med arbetstidsförkortning, vilket är unikt för vår enhet. 

Vi söker 

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att själv driva dina processer vidare. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn och stabil. Även i mer pressade situationer klarar du av att behålla ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I rollen som vårdledare ingår att leda, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vi lägger därför vikt vid att du har förmåga att samordna grupper och blir en referenspunkt för andra och kan skapa engagemang och delaktighet.

Självklart delar du våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård

Meriterande:

 • Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Vårdledare/Operationssjuksköterska till Bukoperation

Karolinska Universitetssjukhuset