halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu har vi ett uppdrag på en vårdcentral i norra Stockholm med start den 26/8som sedan fortsätter 31/10 men med stor chans till förlängning. I uppdraget ingår mottagningsarbete samt Tele-Q och därför önskar vi att du har tidigare erfarenhet av detta. Arbetstider måndag till fredag dagtid.
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral. Tveka inte att höra av dig redan idag om du vill veta mer om uppdraget!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet av vårdcentralarbete.
Kunskaper i journalsystemet Take Care samt Tele-Q
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning,behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Vårdcentralsuppdrag i höst i norra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb