halsojobb.se

Vårdbiträde/Undersköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Vårdbiträde/Undersköterska

Förenade Care Njord hemvård

YRKESINRIKNING 

Undersköterska/vårdbiträde  

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

ARBETSUPPGIFTER  
Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal. 

KVALIFIKATIONER  
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla
med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra kunder i centrum. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

 KRAV  

B-körkort är en merit. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET   

Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. 

Omgående eller enligt överenskommelse.

Dela detta jobb

Vårdbiträde/Undersköterska

Förenade Care AB