halsojobb.se

Vårdbiträde - korttidsvikarier äldreboende

Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Vårdbiträde - korttidsvikarier äldreboende

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen har ett kontinuerligt behov av korttidsvikarier året om.

Vi söker timvikarier för arbete inom vård- och omsorgsarbete på våra Äldreboenden och Demensboenden inom Bodens Kommuns Socialförvaltning. De yrkeskategorier vi söker efter är Undersköterska, vilket kräver utbildning - samt Vårdbiträden som inte behöver ha en utbildningsbakgrund inom vård- och omsorg. Arbetet innebär dagligt vård- och omsorgsarbete hos våra boende. Detta kan bland annat innefatta att dagligen att hjälpa våra boende med allt från hygien och påklädning till måltider samt övriga arbetsuppgifter inom vård och omsorg.

Som timvikarie bokas du ut på timmar, och vikarierar eller arbetar som extra då behov finns på både lång såväl som kort sikt. Som timvikarie kan även arbete förlagd till obekväm arbetstid såsom kvällar, helger och nätter förekomma. Bodens Kommun betalar kollektivavtalsenliga ersättningar för sådant arbete enligt avtal. Vi söker de som kan arbeta allt ifrån heltid till dem som kanske vill arbeta extra utöver studier eller annat arbete.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning.
Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Om Du blir aktuell för anställning erbjuds Du introduktion.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vårdbiträde - korttidsvikarier äldreboende

Bodens kommun - Socialförvaltningen