halsojobb.se

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

-->
Vi fortsätter att forma framtidens cancervård, och kanske är du den vi söker för att bli kompletta!

”Vi jobbar i team! Alla jobbar för patientens bästa oavsett om du är läkare, hälsoprofession, kurator eller vårdpersonal. Alla är delaktiga och alla deltar med sin kompetens. Vi är ett härligt gäng som respekterar varandra” - Martina, sjuksköterska

Vi erbjuder

  • Inom Tema Cancer har vi ett mentorskapsprogram vilket innebär att du får en mentor utanför din hemavdelning. Ni ses 3-4 gånger per halvår. Mentorskapet avser att bredda era nätverk och er kunskap inom Temat då vi är en av Karolinskas största Teman.
  • En inskolning mellan fyra till sex veckor, som är individuellt anpassad.
  • Vi har en klinisk omvårdnadsledare på avdelningen som finns till som stöd för omvårdnadspersonalen, och som identifierar utvecklingsområden så att vi ständigt förbättrar oss och säkerställer en trygg och högspecialiserad vård
  • Vi är måna om att vår personal utvecklas och uppmuntrar vidareutbildningar i form av föreläsningar och kurser internt och externt.
  • Cytostatika utbildning via Regionalt Cancer Centrum.
  • Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss
Vi behandlar det akuta onkologiska förloppet. Hos oss vårdas patienter som har urologisk tumörsjukdom, cancer i mage och tarm samt gynekologisk cancer. Vårdtiden kan variera, snittvårdtiden är fyra dygn, därefter åker de hem ofta med stöd av ASIH, eller vidare till palliativvårdavdelning.

Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatika- och strålbehandlingar som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter, smärtlindring och andra komplikationer kopplat till sjukdom eller behandlingar.

Det som utmärker vår arbetsgrupp är att vi alla är kommunikativa och avsätter tid för samtal och reflektion. Både med kollegor men även med patienter. I den mån det går planerar vi antal patienter per vård par på ett sätt som möjliggör lite extra tid inne hos patienterna i och med att vi möter patienter och anhöriga i kris. Personalen här är verkligen dedikerade till onkologiska patienter, vi har en fin gemenskap, mångfald och olika personligheter i en stöttande arbetsgrupp.

Det är en trygg och prestigelös miljö där alla vågar ställa frågor och vill varandras bästa.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta för en onkologisk vårdavdelning. Exempelvis kommer du att komma i kontakt med olika typer av smärtlindring, smärtpumpar och centrala infarter. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innehålla administrering av cytostatika. Utbildning för detta ingår om du inte har givit cytostatika tidigare.

Du kommer att arbeta i parvård tillsammans med en undersköterska.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team med ett nära samarbete med de andra professionerna. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss.

Du har även en prestigelös och god samarbetsförmåga och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete med att utveckla och bedriva en god omvårdnad. Du som söker tjänsten hos oss är van att arbeta självständigt och är trygg med att fatta beslut på egen hand.  

Du brinner för att utveckla och förbättra vården tillsammans med oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra sökande!  

Kvalifikationer 

Krav:  
- Svenskt sjuksköterskelegitimation

Meriterande:  

- Erfarenhet från onkologisk vård, akutvård och palliativvård.
- Om du har cytostatikavana
- Specialistutbildning inom onkologi

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation 


Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Vårdavdelning Bäckencancer söker sjuksköterskor, Karolinska Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb