halsojobb.se

Vårdadministratör till A&O Geria Vårdcentral

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Vårdadministratör till A&O Geria Vårdcentral

Vi söker nu en vårdadministratör till A&O Geria Vårdcentral i Söderköping

I tjänsten ingår varierande administrativa arbetsuppgifter såsom journalskrivning, bokning/bevakning av patienter, posthantering, dokumenthantering och du får möjlighet till patientkontakt i receptionen. För oss är det viktigt att varje tjänst innefattar specifika ansvarområden. Efter hand som du kommer in i arbetet får du utökat ansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande godkänd medicinsk-/läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi, svenska språket i tal och skrift samt god IT-vana i Windows-miljö. Det är meriterande om du är väl förtrogen med Cosmic och har primärvårdsvana.

Som person är det viktigt att du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter samt vill vara med i vår ständiga utveckling av patientadministration och flödena på mottagningen. Hos oss bidrar alla till utveckling och kontinuerligt förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på 50%.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Vårdadministratör till A&O Geria Vårdcentral

A&O Ansvar och Omsorg