halsojobb.se

logga

Vård och omsorg – Timvikariat och Sommarvikariat

Ort
Utgår

2018-06-01

Ansök nu

Vård och omsorg – Timvikariat och Sommarvikariat

Välfärdsförvaltningen, Personalslussen

Välfärdsförvaltningen ger stöd, omsorg och motivation vid olika situationer i livet. Utgångspunkten är att ta tillvara och stärka människornas egna förmågor med respekt för varje persons integritet och självständighet.

Arbetsuppgifter
Vi söker undersköterskor, vårdare, habiliteringsassistenter och personliga assistenter som är intresserade av att arbeta som timvikarier inom välfärdsförvaltningen. Vi ger insatser både dag, kväll, helg och natt till äldre personer och personer med funktionsnedsättning.

Du kan jobba på vård- och omsorgs boende:
Du hjälper äldre personer som bor på ett boende med det de inte klarar av själva. Du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviteter.

Du kan jobba inom hemtjänsten:
Du besöker personer i deras hem eller följer dem till olika aktiviteter. Du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och ofta självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som fått beviljat stöd. Oftast krävs körkort.

Du kan jobba på ett boende inom LSS:
Du ger stöd och service till personer som har begåvningsmässig funktionsnedsättning eller som på grund av annan funktionsnedsättning har svårigheter i den dagliga livsföringen. Du arbetar på boende med barn/unga eller vuxna. Du hjälper personer i vardagen på boendet och följer med på olika aktiviteter.

Du kan jobba som personlig assistent:
Du ger stöd och service till personer som har funktionsnedsättning eller varaktiga sjukdomstillstånd som leder till svårigheter i den dagliga livsföringen. Som personlig assistent hjälper du en person med vad den än hittar på. Du är den förlängda armen i olika situationer oavsett om det är hemma hos personen eller på offentliga platser. Oftast krävs B körkort.

Kvalifikationer
För att jobba inom vård och omsorg måste du ha fyllt 18 år. Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov. Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift.

Meriterande är utbildning inom vård- och omsorg, pedagogik eller det sociala området, samt erfarenhet av arbete med äldre eller personer som har funktionsnedsättning.

Vi ser gärna att du lämnar kontaktuppgifter till dina referenser, direkt vid ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Örnsköldsviks kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar  300
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Örnsköldsvik
Referensnummer 2017/242

Kontakt    
Personalslussen, 0660-88000

Sista ansökningsdag 2018-06-01

Dela detta jobb

logga
Vård och omsorg – Timvikariat och Sommarvikariat

Örnsköldsviks kommun