halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till det psykosociala teamet på Nytorgets vårdcentral

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Välkommen till det psykosociala teamet på Nytorgets vårdcentral

På Nytorgets vårdcentral arbetar idag ett psykosocialt team (fyra psykologer och en terapeut) med att bedriva första linjens psykiatri för barn, ungdomar och vuxna. Vi sätter teamarbete högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet. Vi är ett team med låg personalomsättning som värdesätter ett öppet och stöttande arbetsklimat.

Till primärvården kommer patienter med mycket varierande problematik och funktionsnivå. Vårt uppdrag är att genomföra kvalificerade bedömningar, att erbjuda stöd/rådgivning/psykoedukation och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa, samt att hänvisa och remittera de ärenden som kan erbjudas bättre hjälp, stöd eller behandling av andra verksamheter.

Vi söker nu en psykolog som vill arbeta heltid inom det förstärkta uppdraget för första linjens psykiatri för barn och unga 6 -17 år, som vi bedriver sedan 1/12 2021. Under en övergångsperiod ansvarar vi också för första linjens insatser för 0 - 5-åringar. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med två andra psykologer (som delar sin tjänst mellan barn- och vuxenverksamheten), läkare och sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår, förutom bedömning och interventioner riktade till barn/ungdomar och deras familjer, att samverka med elevhälsa, BUP och Socialtjänst vid behov, samt med våra anslutna vårdcentraler.

Teamet har veckovisa team-möten och handledning en gång i månaden.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara patientorienterade. I det kliniska arbetet ingår bedömningar med validerade instrument, bedömning av vårdnivå, remittering, psykopedagogiskt arbete, KBT-behandling individuellt eller i grupp.

Som medarbetare på vårdcentralen deltar du också i det kontinuerliga utvecklingsarbetet som verksamheten bedriver vad gäller psykosociala insatser.

Kvalifikationer:

Leg. psykolog med KBT-inriktning samt minst två års dokumenterad erfarenhet av bedömning och klinisk behandling av barn och ungdomar, gärna inom primärvård. Erfarenhet och intresse av gruppbehandling samt erfarenhet och intresse av handledning och utbildning är meriterande. Det är en fördel om du också har erfarenhet av behandling av vuxna patienter, då vi ibland behöver omfördela resurserna mellan barn- och vuxenuppdraget.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Välkommen till det psykosociala teamet på Nytorgets vårdcentral

Prima Vård AB