halsojobb.se

VÄLKOMMEN SOM SJUKSKÖTERSKA TILL TEMA AKUT OCH REPARATIV MEDICIN, HUDDINGE & SOLNA, KAROLINSKA

Ansök nu

VÄLKOMMEN SOM SJUKSKÖTERSKA TILL TEMA AKUT OCH REPARATIV MEDICIN, HUDDINGE & SOLNA, KAROLINSKA

Inom Tema Akut och Reparativ Medicin vårdar vi patienter med akuta tillstånd från alla olika specialiteter, elektiv ortopedi och mottagningsvård. Vi har alltså en unik möjlighet att vara del av hela vårdkedjan.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och anpassar våra verksamheter efter patienternas behov. Ett exempel på det är vår pågående expansion av Akut kirurgi och Traumaenheterna.

För att kunna ge våra patienter en vård med hög kvalitet så behöver du som sjuksköterska ha rätt förutsättningar för att kunna ge en god vård och utvecklas som sjuksköterska. Därför erbjuder vi:

 • Tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som t ex Omvårdnadsspecialist, Biträdande universitetssjuksköterska och studentansvarig.
 • Möjlighet till specialistutbildning inom bl a akutsjukvård.
 • Möjlighet till rotationstjänst för att utveckla din kunskap och förståelse kring patientens behov inom vår verksamhet samt personlig kompetensutveckling. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av akutsjukvård och som tillsammans med oss inom Tema Akut och Reparativ Medicin vill utveckla den akuta vården för och med patienten.

Inom vårt tema finns möjlighet att arbeta på akutmottagningar, akutvårdsavdelningar (KAVA, MAVA, MIMA, AVA och IMA) Akut kirurgi och traumaenheter, ortopedi samt mottagningar. För att du som sjuksköterska ska få en inblick i patienternas resa genom vården och för att öka vårt samarbete och din kompetens, så arbetar vi över enhetsgränser.
 
Tycker du det låter intressant – då är vi arbetsplatsen för dig!

Du kan läsa mer om Tema Akut och Reparativ Medicin här
 

Kvalifikationer 

Krav: legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:  tidigare erfarenhet inom akutsjukvård.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV
 

För närmare information om specifik verksamhet kan du även kontakta Omvårdnadscheferna (se nedan). Om vi inte svarar såhär i semestertider så ser vi till att återkomma när vi är på plats igen.

Huddinge

 • Akutmottagningen: Rebecka Lilja, 08-585 852 59, rebecka.lilja@sll.se
 • AVA: Ellinor Jonsson, 08-585 811 69, ellinor.jonsson@sll.se  
 • KAVA: Sophie Lallet, 08-585 816 98, sophie.lallet@sll.se
 • MAVA/MIMA: Christa Olovsson, 08-585 831 23, christa.olovsson@sll.se
 • Vårdavdelning Akut trauma och Kirurgi och Trauma: Siri Odelfalk, 072-468 23 78 siri.odelfalk@sll.se
 • Ortopedmottagningen: Eva Gärdström, 070-484 85 60 eva.gardstrom-larsson@sll.se
 • Vårdavdelning Ortopedi: Marie Valtersson, 08-585 864 43, britt-marie.valtersson@sll.se  

Solna

 • Intensivakuten: Emil Andersson, 08-585 804 08 emil.j.andersson@sll.se
 • AVA: Frida Djerw, 08-517 724 95 , frida.djerw@sll.se
 • AVA: Petra Karlsson, 08-517 760 19 petra.e.karlsson@sll.se
 • IMA: Ingrid Dunder, 08-517 709 10 ingrid.dunder@sll.se
 • Traumaenheten: Rebecka Schmidt, 072-582 32 51 rebecka.schmidt@sll.se
 • Rekonstruktiv Ortopedi: Therese Brinck, 072- 465 47 30 therese.brinck@sll.se
 • Ortoped, kirurgi och traumamottagningen: Christina Möllegård, 08-517 730 21 christina.mollegard@sll.se

 

Välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

VÄLKOMMEN SOM SJUKSKÖTERSKA TILL TEMA AKUT OCH REPARATIV MEDICIN, HUDDINGE & SOLNA, KAROLINSKA

Karolinska Universitetssjukhuset