halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen som Sjuksköterska till Hjärta och Kärl

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-12

Ansök nu

Välkommen som Sjuksköterska till Hjärta och Kärl

Har du flera år som sjuksköterska eller är du i början av din karriär och söker ett nytt kompetensområde där du kan bygga på dina kunskaper och erfarenhet  i ett ambitiöst och professionellt team. Välkommen att söka till Hjärta och Kärl där vi laggar krossade hjärtan!

Vi erbjuder

  • Hos oss kan man utvecklas från junior till senior sjuksköterska utan att behöva byta arbetsplats.

  • Tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som till exempel omvårdnadsspecialist, biträdande universitetssjuksköterska och studentansvarig.

  • Möjlighet till specialistutbildning inom bland annat hjärtsjukvård.

  • Hos oss får du möjlighet att omsätta dina tidigare erfarenheter och utvecklas i din yrkesroll samt få spetskompetens efter avdelningens behov.

  • Varje sjuksköterska har en individuell karriärplan inom en kompetensstege som består av sju steg. På varje nivå synliggörs sjuksköterskans breda utvecklingsmöjligheter och självständiga roll.

  • Annonsen avser en tillsvidareanställning.

Om oss

Vi har alltså en unik möjlighet att vara del av hela vårdkedjan. En spännande arbetsplats där du ständigt breddar din medicinska kompetens! Kanske kommer du, i din tur, vilja handleda framtidens nyexaminerade sjuksköterskor?

Men först och främst vill vi att du ska få den allra bästa starten, så att du kan växa in i din nya yrkesroll!  Inom vårt tema finns möjlighet att arbeta inom Omvårdnadsområde Huddinge eller Solna som innefattar Thoraxkirurgi, Kardiologi, HIA och Kärlkirurgi.

Du kan läsa mer om oss här.

För att kunna ge våra patienter en vård med hög kvalitet så behöver du som sjuksköterska ha rätt förutsättningar för att kunna ge en god vård och utvecklas som sjuksköterska. Tycker du det låter intressant – då är vi arbetsplatsen för dig!

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Nyfiken på hur vi arbetar? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Vi söker

Vi söker dig som har en positiv grundinställning och vill utvecklas i din yrkesroll. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Vidare ser vi gärna att du kan arbeta i högt tempo, ta snabba beslut och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom att du deltar aktivt i förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med patienter med kardiologiska sjukdomar eller akutsjukvård.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet:

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Välkommen som Sjuksköterska till Hjärta och Kärl

Karolinska Universitetssjukhuset