halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vaktmästare inom Försörjningen, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Vaktmästare inom Försörjningen, Danderyds sjukhus

Vaktmästare inom Försörjningen, Danderyds sjukhus

Tycker du om fysiskt arbete och har stort intresse och engagemang för service och känsla för att bemöta människor på ett trevligt och ödmjukt sätt? Då kan det vara en tjänst för dig! Vi söker nu vaktmästare till vår Patienttransport.

Vårt anställningserbjudande

Försörjningsenheten består av 3 grupper och ingår i Sjukhusgemensam service (SGS) på Danderyds sjukhus AB. SGS uppdrag är att leda, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Danderyds sjukhus. SGS tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Vi ansvarar för transport av patienter, godsmottagning, distribution av läkemedel och förbrukningsmateriel (till exempel skyddsutrustning), hantering av textilier och avfall, m.m.

Patienttransport är en relativt nyinrättad avdelning som tidigare var en del av Logistikcentrum. Patienttransporten söker 3 nya medarbetare som ska jobba med tjänster som är viktiga för sjukhuset och som måste fungera dygnets alla timmar och året runt för att patienterna ska få trygg vård.

Arbetsbeskrivning

Patienttransportens primära huvuduppgift är att patienter ska transporteras säkert och tryggt mellan avdelningar och som även inkluderar transporter av avlidna, prover, blodgas, blodpåsar och vätskevagnar. Patienttransporter pågår dygnet runt, alla dagar på året. Det ställs stora krav på eget ansvar, då arbetet är självständigt och vi tillsammans arbetar för en tryggare vård.

Kvalifikationer

 • Lämplig utbildning och /eller dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete.
 • Gymnasiekompetens

Meriterande:

 • B-körkort.
 • Vård eller serviceyrken.
 • HLR-utbildning.
 • Truckkort. (D1)
 • Farligt gods (ADR 1.3)
 • Basala hygienregler.
 • Vana att arbeta digitalt genom att använda handdatorer eller appar i mobilen.
 • Erfarenheter i MS Office.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för service och känsla för att bemöta människor på ett trevligt och ödmjukt sätt. Du måste också kunna hantera stundtals intensiva arbetstoppar och snabbt kunna hitta kreativa problemlösningar inom ditt arbetsområde. Vi ser gärna att du har god fysisk styrka då det förekommer tunga lyft i arbetet. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat genom att visa omtanke om alla och kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning, 38,15 timmar per vecka som innefattar arbete var 3:e helg och alla röda helgdagar inom ramen av arbetsschemat. Flextid tillämpas och generöst friskvårdsbidrag och fri sjukvård.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Sjukhusgemensam service (SGS) har som uppdrag att leda, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Danderyds sjukhus. SGS tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Sjukhusgemensam service består av enheterna Arkiv, Säkerhet, Servicecenter, Logistikcentrum och Sängtransport. Hos oss arbetar cirka 100 personer.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

Publicerad den 28 december 2021

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Vaktmästare inom Försörjningen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB