halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vaccinations- sjuksköterska till Väla Hälsa & Vaccin

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Vaccinations- sjuksköterska till Väla Hälsa & Vaccin

Väla Hälsocenter söker nu 1-2 vaccinationssjuksköterskor till vår filial Väla Hälsa & Vaccin på Väla köpcentrum.  

Är du en engagerad och driven sjuksköterska och känner dig sugen på nya utmaningar, då kan det här vara arbetet för dig. Hos Väla Hälsocenter får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Väla Hälsa & Vaccin arbetar du med vaccinationer av olika slag, antigentestning och snabb-PCR för reseintyg, blodprovstagningar, hälsokontroller, blodtryckskontroller, enklare sårvård m.m. Du bistår även vårdcentralen med telefontriagering, digital vård och bokningar. Du kommer att arbeta tillsammans med undersköterska/receptionist och där ni tillsammans ansvarar för att erbjuda en välkomnande och säker vård. Ni är behjälpliga med marknadsföring, logistik och att ständigt ha ett öppet sinne för utveckling och förändring. Arbetstiderna innefattar en del kvällar och helger då vi arbetar enligt Väla köpcentrums öppettider.  

Din profil
Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Har du vaccinationsutbildning och har erfarenhet av arbete i primärvård eller på vaccinationsenhet ses detta som meriterande. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande i mötet med såväl patienter som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling och att vara med och påverka. Hos oss får du en arbetsplats där vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi värdesätter goda relationer och ser det som självklart att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! 

Anställning och ansökan
Typ av anställning: Fast eller vikariat

Tjänstgöringsgrad: kan diskuteras, 50%-100%

Tillträde: Efter överenskommelse

Mer om tjänsten
Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tf. verksamhetschef Annette Davidsson tel. 072-194 34 84

annette.davidsson@primavard.se

Om Väla Hälsocenter
Väla Hälsocenter ligger nära Väla köpcentrum och hit är det lätt att komma med buss, tåg och bil. Till vårdcentralen finns en filial, Väla Hälsa och Vaccin, med placering på Väla köpcentrum. Väla Hälsocenter är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister, dietist, fysioterapeuter, arbetsterapeut och socionom och rehabkoordinator. Vi finns nära Väla Köpcenter och vi har ca 6100 listade patienter. Till vårdcentralen finns en filial på Väla köpcentrum som heter Väla Hälsa och Vaccin. 

Läs vidare här: https://primavard.se/vala-halsocenter

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vaccinations- sjuksköterska till Väla Hälsa & Vaccin

Prima Vård AB