halsojobb.se

Utvecklingssjuksköterska MR till Barnradiologin sökes!

Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Utvecklingssjuksköterska MR till Barnradiologin sökes!

Är du en engagerad röntgensjuksköterska med god kompetens inom magnetkameran (MR) som vill vara med och bygga upp barnverksamheten?

Ett projekt har startats för att stärka barnradiologi inom MR-sektionen i våra nya fina lokaler i Huddinge. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi tillsammans ska arbeta för att skapa bästa möjliga vård för det barn som besöker oss.

Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset är en siteövergripande röntgenverksamhet och finns därmed i både Solna och Huddinge. Vi använder oss av den senaste teknologin, och vårt uppdrag är inriktat mot högspecialiserad barnradiologisk diagnostik inklusive forskning. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0 - 18 år.

Vi erbjuder
Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke. För att du ska växa i din roll kan vi erbjuda dig olika typer av kurser/utbildningar inom ditt område och utifrån din individuella utvecklingsplan.

Om tjänsten
I rollen som utvecklingssjuksköterska ansvarar du bland annat för att:

  • utifrån den dagliga bemanningen planera och fördela resurserna, tillsammans med omvårdnadschef, så att patientflödet fungerar optimalt.

  • vara den drivande kraften så att resurserna används på ett så optimalt sätt som möjligt för att tillmötesgå verksamhetens produktionskrav.

  • vara kontaktperson gentemot andra verksamheter i samband med MR-undersökningar såsom narkospersonal, dagvården och andra vårdenheter.

  • arbeta tillsammans med ansvarig radiolog, MR-fysiker och andra utvecklingssjuksköterskor för att kontinuerligt optimera och uppgradera protokoll, metodbok, lathundar med mera.

Tjänsten som utvecklingssjuksköterska är ett uppdrag, utöver grundanställningen som röntgensjuksköterska inom MR, på 1–3 år enligt överenskommelse. Den största delen av din arbetstid som utvecklingssköterska avsätts för kliniskt arbete.

Dag/kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi söker
Dig som är utbildad röntgensjuksköterska med erfarenhet av MR och som har en fallenhet för att möta barn på barns vis. Vi tror att du är en person som tar eget ansvar för ditt arbete; du gör det som krävs för ett bra slutresultat samtidigt är du ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

Du ser helheten, tar hänsyn till det större perspektivet och bidrar till verksamhetens utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbete.

Hos oss är sällan en dag den andra lik. Därför är det även viktigt att du är bekväm i situationer där du behöver omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

Du trivs i en verksamhet där vi hjälper varandra för att nå gemensamma mål och du har lätt för att samarbeta inom det interprofessionella teamet. Du initierar och föreslår lämpliga metoder utifrån patienternas tillstånd eller behov.

Kvalifikationer
Krav: Du är legitimerad röntgensjuksköterska med minst 5 års erfarenhet inom MR.
Meriterande: Intresse och erfarenhet av att arbeta med barn samt god klinisk erfarenhet av att leda och handleda andra. Det är meriterande att du har magisterexamen.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Vårdförbundet: Gabriella Lewis
Telefon
gabriella.lewis@sll.se

Dela detta jobb

Utvecklingssjuksköterska MR till Barnradiologin sökes!

Karolinska Universitetssjukhuset