halsojobb.se

Utvecklas som sjuksköterska hos oss!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Utvecklas som sjuksköterska hos oss!

Omvårdnad och robotkirurgi, smärtlindring, rådgivning och arbetsledning. Ge en värdig död, möta en patient som är på bättringsväg, träffa en som lärt sig gå igen efter sin stroke. Fatta egna beslut, ge råd, fråga en kollega, hålla huvudet kallt när det verkligen gäller. Möta anhöriga, trösta, uppmuntra, ge trygghet. Känna glädje, sorg, adrenalin och lugn. Göra skillnad. Rädda liv. 

Att arbeta som sjuksköterska är omväxlande och vi gör alla skillnad för våra patienter varje dag - tillsammans.  
 
Vi söker både dig som är erfaren och dig som är nyutexaminerad. Introduktionen ser givetvis olika ut beroende på i vilken slags verksamhet du väljer men det som är gemensamt är att du får en individuellt anpassad introduktion beroende på din tidigare erfarenhet. Är du helt ny som sjuksköterska så har vi ett introduktionsprogram för nyutexaminerade som sträcker sig under ett år.  
 
Inom alla verksamheter har vi kompetensstegar som tydligt visar vilka utvecklings- och karriärvägar det finns för just dig. Vill du sen byta inriktning, börja forska, bli specialist, utbilda, eller bli chef? Vi har flera olika utvecklingsmöjligheter för dig, läs mer här. 
 
På sjukhuset har vi även nyrenoverade personalbostäder.
 
Det enda krav vi har är att du är legitimerad sjuksköterska med vilja att bidra till en vård i trygga, säkra händer. 
 
Ange gärna i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av så ser vi till att du får kontakt med en av våra chefer. Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare hos oss? Besök då vår sida Akutsjukhuset här och ta del av våra medarbetares egna berättelser.
 
Följ oss gärna på våra sociala medier:
 
Linkedin
Facebook
Instagram
 
Hoppas att vi ses!

Dela detta jobb

Utvecklas som sjuksköterska hos oss!

Danderyds Sjukhus AB