halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildningsledare till KTC

Prehospitalt kunskap och kliniskt träningscenter (KTC) drivs av AISAB på uppdrag av Region Stockholm sedan september 2017. Centret innefattar såväl medicinska och kliniska, som katastrofmedicinska utbildningar och övningar. Målet är att utbilda ambulanssjukvårdare, specialistsjuksköterskor och sjuksköterskor för att säkra en hög kvalitet och patientsäkerhet inom ambulanssjukvården.

Arbetsuppgifter:

Skapa och medverka i utbildning, kvalitetssäkring och utvecklingsmöjligheter inom prehospital sjukvård.  Planera, samordna och genomföra utbildningar, fortbildningar och simuleringsövningar för hela regionens ambulanspersonal. Utvärdering och återkoppling av utbildningsinsatser till beställaren. Samverka med ambulansläkare, instruktörer och handledare. Instruera och ha en nära samverkan med KTC instruktörer Samverkan med lärosäten och andra externa intressenter.

Kvalifikationer 

Examen som specialistsjuksköterska. Minst fem års yrkeserfarenhet från prehospital akutsjukvård. Hög kunskap och förståelse för området prehospital prioritering och dirigering. Erfarenhet av arbete som handledare, instruktör eller annan pedagogisk verksamhet. God erfarenhet av administrativt arbete i b.la Microsoft Office-paketet samt TEAMS. B-körkort och god körvana. God kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är erfarenhet av att driva projekt.

Personliga egenskaper 

Du är initiativrik och en självgående person som trivs i en dynamisk miljö med ett högt arbetstempo blandat med praktiska samt administrativa arbetsuppgifter. Ditt starka intresse för fortbildning, kvalitetssäkring och handledning av personal märks i ditt sätt att arbeta. Vidare är du noggrann, flexibel, prestigelös och representerar din roll och verksamheten på ett professionellt sätt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.  

Övrig information:

Anställningsform; Tillsvidare, heltid 100%, varav 25-50% som utbildningsledare på KTC och resterande i ambulans i AISAB.

Arbetsplats: KTC Solna/KTC Årsta

 Frågor? Välkommen att kontakta:

  • Anna Lundström, chef KTC,  08-12312121 eller 072 5822600, e-post: anna.lundstrom@regionstockholm.se

  • Carolina Fors, bitr enhetschef KTC: 08-12312130 epost: carolina.fors@regionstockholm.se

Facklig representant: emil.skoglund@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Större logga
Utbildningsledare till KTC

AISAB Ambulanssjukvården i Storstockholm AB