halsojobb.se

Utbilda dig till specialistsjuksköterska

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-06-12

Ansök nu

Utbilda dig till specialistsjuksköterska

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Inom Hemsjukvården blir sjukvårdsinsatserna mer avancerade och behovet av specialisering för sjuksköterskor ökar. Du som i dagsläget är anställd som sjuksköterska på Hemvårdsförvaltningen i Halmstad har du möjlighet att, med bibehållen lön, läsa vidare till specialistsjuksköterska. Kravet är att du har arbetat som legitimerad sjuksköterska i Hemvårdsförvaltningen i minst två år. För att beviljas en utbildningsanställning måste specialistutbildningen vara en av de reglerade specialistutbildningarna enligt högskoleförordningen och resultera i en magisterexamen i omvårdnad/vårdvetenskap 60 högskolepoäng. Så här sker ansökan om utbildningsanställning - Prioriteringar av vilka utbildningar som är aktuella för utbildning och fördelning utifrån kompetensbehov görs av verksamhetschefen. Varje ansökan hanteras genom en rekryteringsprocess, där vi går efter nedanstående prioriteringsordning, för att tillsätta platserna. Så uppge i din ansökan vilken inriktning du är intresserad av. Prioriteringar görs enligt prioriteringsordning: 1. psykiatrisk vård 2. vård av äldre 3. hälso- och sjukvård för barn och ungdom Du som är intresserad måste själv söka till specialistutbildning med berörd inriktning till aktuellt universitet/högskola.

Kvalifikationer

Kravet är att du har arbetat som legitimerad sjuksköterska i Hemvårdsförvaltningen i minst två år. Du måste inneha körkort B (manuell växellåda). Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta och en god förmåga att arbeta i team. Dessutom ska ditt bemötande av patienter och kollegor vara professionellt. För att beviljas en utbildningsanställning måste specialistutbildningen vara en av de reglerade specialistutbildningarna enligt högskoleförordningen och resultera i en magisterexamen i omvårdnad/vårdvetenskap 60 högskolepoäng. Dessutom krävs att du blir antagen till utbildningen.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tidsbegränsad till
2021-06-13
Publicerad
2020-05-18
Ansök senast
2020-06-12

Upplysningar

  • Anna-Karin Kristiansson
    Verksamhetschef
    Telefon: 076-610 74 81
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C38822 - 2020

Dela detta jobb

Utbilda dig till specialistsjuksköterska

Halmstads kommun