halsojobb.se

-->

Uroterapeut till Gynmottagningen/Bäckenbottencentrum Patientflöde Gynekologi i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Uroterapeut till Gynmottagningen/Bäckenbottencentrum Patientflöde Gynekologi i Huddinge

Vi erbjuder 
Vår verksamhet präglas av en god och välkomnande stämning. Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först.

Verksamheten omfattar i huvudsak patienter i behov av högspecialiserad vård, såsom till exempel bäckenbottendysfunktion, endometrios, familjeplanering, höggradig dysplasi, könsbekräftande kirurgi och missbildningskirurgi.

Bäckenbottencentrum, endomterioscentrum, abortmottagning och höggradig dysplasi är tvärprofessionella team som ingår i vår verksamhet.

Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter tillsammans. Detta för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård.

Om tjänsten  
Vi söker dig som är uroterapeut och vill arbeta på vårt bäckenbottencentrum i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö.

Du kommer att ingå i ett team bestående av uroterapeut/barnmorska, gynekologer, fysioterapeuter, sexolog och urologer.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta: egen mottagning av patienter med bäckenbottendysfunktion, telefonrådgivning och teamkonferenser. Vi ser till helheten och har tätt samarbete mot slutenvården.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med schemalagd arbetstid dag.

Tjänsten är belägen i Huddinge, ca 25 minuter från Stockholms central.

Vi söker  
Du som söker är ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Du kan arbeta självständigt och i team.

Vidare är du flexibel eftersom den ena dagen inte är den andra lik.

Lösningsorientering och ett nyfiket utforskande i olika situationer är egenskaper du har.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Känner du igen dig på beskrivningen? Välkommen att söka till oss!  

Kvalifikationer  

 Uroterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet inom gynekologi och/eller urologi.

Goda kunskaper i Take Care.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Uroterapeut till Gynmottagningen/Bäckenbottencentrum Patientflöde Gynekologi i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset