halsojobb.se

UNILABS SÖKER BIOMEDICINSK ANALYTIKER TILL ESKILSTUNA!

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

UNILABS SÖKER BIOMEDICINSK ANALYTIKER TILL ESKILSTUNA!

Vill du få möjligheten att forma framtidens vård, gillar du dessutom eget ansvar och att verkligen kunna göra skillnad för patienter? Vi söker en biomedicinsk analytiker som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Eskilstuna!

VAD

Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du arbeta självständigt och ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att analysera prover och leverera korrekta svar i rätt tid, samt vara delaktig i förbättringsarbeten och på så vis påverka både arbetssätt och processer.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling och vi vill att våra medarbetare har en bred kompetens och kan klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Därför är lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.

VEM

På Unilabs väger personlighet och intresse lika tungt som kompetens och erfarenhet; vi lägger därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, har en stark kvalitetskänsla och jobbar alltid mot en hög servicenivå i ditt arbete. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga och vill därför att du upplever att du passar in i en sådan miljö. Vidare ser vi att du är öppen för kontinuerlig förändring och utvecklingsarbete utifrån Lean då det är något som genomsyrar vår organisation.

Vi ser även att du:

Är utbildad legitimerad biomedicinskanalytiker eller motsvarande bakgrund.Behärskar svenska i tal och skift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom klinisk mikrobiologi

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse där kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

VAR

Tjänsten är placerade på Mälarsjukhuset, klinisk mikrobiologi där vi idag är ca 70 medarbetare och en del i Laboratoriemedicin Region Sörmland på totalt omkring 150 medarbetare. Yrkeskategorierna är biomedicinska analytiker, biologer, undersköterskor, sjuksköterskor, kemister och läkare.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Driftchef klinisk kemi automation Malin Wennerholm telefonnummer 0768-541926, alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

UNILABS SÖKER BIOMEDICINSK ANALYTIKER TILL ESKILSTUNA!

Unilabs