halsojobb.se

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Företag Unicare
Ort
Utgår

2021-01-27

Ansök nu

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Unicare Apladalen Vård AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Är du intresserad av att arbeta på en privat vårdcentral med möjlighet att påverka och utveckla primärvården?

Unicare Apladalens vårdcentral växer och ser en positiv utveckling. Vi vill bidra till att skapa en livskraftig primärvård, som kan möta nutidens och framtidens behov. Därför söker vi dig sjuksköterska/distriktsköterska, som delar vår framtidstro och vill bidra i utvecklingen. 

Vårdcentralen Unicare Apladalens vård ligger i Värnamo centrum. Vi arbetar med att möta patienterna på många olika sätt, där det ges möjlighet till personliga möten, men även chatt och videomöten om så önskas. Varje dag har vi teambaserade bedömningar av patienternas behov och vårdnivå. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att förbättra vården och vår arbetsmiljön. 

Vårdcentralen söker dig som har en adekvat grundutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av primärvård. I din yrkesroll är du lugn och konsekvent i din kontakt med patienter. Du har god teamkänsla, förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder Dig ett utmanande arbete med stor variationer och många möjligheter. Här hittar du en positiv arbetsmiljö, trevliga kollegor och möjligheten att utvecklas och växa i din yrkesroll. Tillsammans verkar vi för att ge en god patientvård. Vi har ständig kompetensutveckling, men även ett gott samarbete med regionen gällande olika utbildningar, Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Unicare