halsojobb.se

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Företag Unicare
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-04

Ansök nu

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Unicare Vård Gotland AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

 

Som sjuksköterska/distriktssköterska på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Vi arbetar i team och enskilt. Du arbetar bland annat med telefonrådgivning samt mottagningsarbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Vi söker dig med god samarbetsförmåga samt med ett intresse för primärvård.

Vi erbjuder dig som medarbetare en trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans verkar för att ge en god patientvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad med god planeringsförmåga.

Tjänsten är ett vikariat med stor sannolikhet till tillsvidareanställning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl övernskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/36
Kontakt
  • Viktoria Storm, 073-9560406
Publicerat 2020-11-04
Sista ansökningsdag 2020-12-04

Dela detta jobb

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Unicare