halsojobb.se

Unicare vårdcentral söker samtalsterapeut

Företag Unicare
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Unicare vårdcentral söker samtalsterapeut

Unicare Apladalen Vård AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Är du intresserad av att arbeta på en privat vårdcentral med möjlighet att påverka och utveckla primärvården?

 

Unicare Apladalens vårdcentral växer och ser en positiv utveckling. Vi vill bidra till att skapa en livskraftig primärvård, som kan möta nutidens och framtidens behov. Därför söker vi dig samtalsterapeut, som delar vår framtidstro och vill bidra i utvecklingen. 

Vårdcentralen Unicare Apladalens vård ligger i Värnamo centrum. Vi arbetar med att möta patienterna på många olika sätt, där det ges möjlighet till personliga möten, men även chatt och videomöten om så önskas. Varje dag har vi teambaserade bedömningar av patienternas behov och vårdnivå. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att förbättra vården och vår arbetsmiljön. 

Samtalsmottagningen är en viktig och central del inom vårdcentralen. Vi erbjuder råd och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, oro, stress, smärta, sömnbesvär och krisreaktion riktat till vuxna. Vid behov finns även KBT behandling. Utöver individuell samtalsbehandling bedriver vi teamarbete för patienter som behöver insatser från vårt multimodala team. Det består av rehabkoordinator, samtalsterapeut, distriktsläkare, sjukgymnast och arbetsterapeut. 

Vårdcentralen söker dig som har en adekvat grundutbildning för att arbeta med psykisk ohälsa i primärvården. KBT steg 1 är ett krav, önskvärt är kompetens inom ACT och I-KBT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och multimodal rehabilitering. I din yrkesroll är du lugn och konsekvent i din kontakt med patienter. Du har god teamkänsla, förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder Dig ett utmanande arbete med stor variationer och många möjligheter. Här hittar du en positiv arbetsmiljö, trevliga kollegor och möjligheten att utvecklas och växa i din yrkesroll. Vi har individuell handledning, kompetensutveckling, men även ett gott samarbete med regionen gällande olika utbildningar, Välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Värnamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/23
Kontakt
  • Carina Sandberg, 076-3240037
Publicerat 2020-09-29
Sista ansökningsdag 2020-10-29

Dela detta jobb

Unicare vårdcentral söker samtalsterapeut

Unicare