halsojobb.se

UNICARE VÅRD SÖKER DIABETESSKÖTERSKA

Företag Unicare
Ort
Utgår

2021-08-11

Ansök nu

UNICARE VÅRD SÖKER DIABETESSKÖTERSKA

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1200 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktssköterska med vidareutbildning inom diabetes.

Som diabetessköterska har du en egen mottagning på vårdcentralen. Du har ett nära samarbete med våra läkare och bedriver också grupputbildning för dina patienter. Du arbetar enligt nationella och regionala riktlinjer.

Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet från egen diabetesmottagning och gärna inom primärvården. Du är stresstålig, drivande, positiv och samarbetsvillig som person. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Dela detta jobb

UNICARE VÅRD SÖKER DIABETESSKÖTERSKA

Unicare