halsojobb.se

Undersköterskor, vikariat, Båstadsvägen

Nu söker vi på Laholms kommun undersköterskor till Båstadsvägen 7A.

Om Laholms kommun
I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Är du undersköterska och redo för nya utmaningar? Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens äldreomsorg? Vill du kunna känna att det arbete du utför är betydelsefullt och viktigt? Då är du den vi söker. Vi söker dig som är engagerad, samarbetsvillig och flexibel. Som liksom vi brinner för äldre och tycker äldreomsorgen är spännande och vill göra skillnad för de brukare som bor och vistas på Båstadsvägen 7A, varje dag.

Arbetsplatsen
Båstadsvägen 7A:s särskilda boende är beläget i Våxtorp, mitt i ett naturskönt område med möjligheter till härliga promenader. På Båstadsvägen 7A arbetar vi för brukarnas delaktighet i sin vardag.

Båstadsvägen består utav totalt 40 platser fördelat på två avdelningar. Tjänsterna är placerad på olika avdelningar men vi vill att du som söker är öppen för att kunna arbeta på hela Båstadsvägen 7A, där du behövs efter behov. Du liksom vi tycker det är viktigt med teamarbete, där alla professioner är lika viktiga, för att tillsammans nå ett resultat som gagnar brukarna. Du brinner för att vara med och förändra och utveckla verksamheten

Laholms kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi arbetar efter heltid som norm, vilket innebär att vi erbjuder heltidsarbete.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att du ska vara stöd och hjälp till de brukare som bor på Båstadsvägen 7A. Stötta och stödja i de aktiviteter som brukaren behöver hjälp med i vardagen, för att få möjlighet att fortsätta leva ett meningsfullt och aktivt liv med en meningsfull vardag. Bistå brukaren i aktiviteter, vara delaktig i upprättandet av genomförandeplaner och uppföljningar, kontaktmannaskap, rapportera och dokumentera i våra stödsystem, utföra delegerade HSL-insatser, vara delaktig på teamträffar och APT, upprätta goda kontakter med anhöriga och andra viktiga personer för den enskilde, bidra med nytänkande och arbetsglädje samt ansvara för ett eller flera ansvarsområden som man brinner för och vill utveckla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som ser ett gott bemötande som en självklarhet, är flexibel som person och ser din arbetsplats som ett team där alla hjälps åt. Du har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1 (A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1 (A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du ska värna om brukarnas integritet, delaktighet och självbestämmande. Du är lyhörd och arbetar med respekt för andra människor. Du är ansvarsfull och har förmåga att anpassa arbetet efter brukarens behov och ser möjligheter i stället för hinder och brinner för att ge god service till brukarna. Du är van vid att dokumentera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
4 vikariat från 210901-210430
1 vikariat från 211001-210430
Sysselsättningsgrad 90–100%

Tillträdesdagen
2021-09-01 samt 2021-10-01 eller enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Enhetschef Tina Westman
Tfn: 0430 154 06
Mob: 0738680042
e-post: tina.dorcsak.westman@laholm.se

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-08-03. Vänta inte med din ansökan, vi intervjuar fortlöpande.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan
Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor, vikariat, Båstadsvägen

Laholms kommun - Socialförvaltningen